[入黎J女神]神奇女俠集中討論區

168 回覆
10 Like 9 Dislike

屌笑撚死人
叫人睇名
你自己有冇睇名呀?

我點知你地咁多野? 出番去啦。
得啦,知道你地要入侵連登啦

呢頭大大聲叫人認住舊登聖戰撚 好似好撚熟我地咁
個頭就話唔知我地咁多野
柒到你
仲有 我地只係冇開post 唔代表一直冇喺連登出沒

咁我咪唔知囉
你咪又係衝入黎聖戰
你估我真係好得閑認你勝利先定堅持先

你搞清楚
我入黎係為左恥笑你柒左咋
唔認得我叫咩名,又叫人認住我個名係聖戰撚?
嘩原來你想跣鳩其他連登仔

咁佢開得你地個post,又用埋元老名。
又個個dc marvel post辣火頭,點解唔叫得佢聖戰撚?又點解唔屌得佢?

乜撚野元老名 你係咪唔識睇中文字排序
就算佢係聖戰撚 咁佢係咪我?
你認錯人柒哂就認啦柒頭
仲兜

柒左咪認囉。想搞清楚成件事又係兜
我認錯左人名
對唔住大佬
我會以後會認實你係堅持先

屌笑撚死人
叫人睇名
你自己有冇睇名呀?

我點知你地咁多野? 出番去啦。
得啦,知道你地要入侵連登啦

個頭就話唔知我地咁多野
柒到你

咁我咪唔知囉
你咪又係衝入黎聖戰

你搞清楚

又個個dc marvel post辣火頭,點解唔叫得佢聖戰撚?又點解唔屌得佢?

因為我係個POST頭一頁已經明示左

狗係靠味道認人,唔係靠名架

我仲要係公海出個虛有其表DC POST比你估
我真係以為你150智商估到
定係我高估左你?

從來無質疑過。

多謝,但我唔服你
我對你好失望
緣盡啦……

個頭就話唔知我地咁多野
柒到你

咁我咪唔知囉
你咪又係衝入黎聖戰

你搞清楚

因為我係個POST頭一頁已經明示左

狗係靠味道認人,唔係靠名架

我仲要係公海出個虛有其表DC POST比你估
我真係以為你150智商估到
定係我高估左你?

從來無質疑過。

多謝,但我唔服你
我對你好失望
緣盡啦……

咁究竟你係邊個
其實特登入黎搞事係咩心態
明明以前都係捉到有人前言不對後語先會追擊人
而家變到特登入黎搞破壞咁
J女咪J囉,咁套戲係得呢個賣點嘛

條友咁勁 套戲未上就知得喱個賣點
Patty:無野俾wb del左

https://mobile.twitter.com/Collider/status/868151023684268032

班高層終於知醒
Post錯poster無人講
然後我覺得sia首新歌唔係幾好聽
Ss果d原創好聽d

你諗下邊個人係其他討論post提我地咁掛住我地先啦
明明個邊都係好好討論都要俾說話人聽
想靜靜地做下cd rom都唔俾呀陰公
先撩者賤
以家黎左又開左個post俾佢黎嘈又唔撚入一味入呢個post仲叫人走算點先

雖然我知佢mon硬個個post
但黎到呢度佢實見到啦
黎呢度同佢講返聲囉:
我知你唔夠我地黎串唔過就唔撚回post嘛
但乖啦去個邊回post我地慢慢同你傾囉

先撩者賤
以家黎左又開左個post俾佢黎嘈又唔撚入一味入呢個post仲叫人走算點先

但黎到呢度佢實見到啦
黎呢度同佢講返聲囉:

一定係咁啦

先撩者賤

但黎到呢度佢實見到啦
黎呢度同佢講返聲囉:

一定係咁啦

你一定冇開口埋口舊登塔利班啦

先撩者賤

但黎到呢度佢實見到啦
黎呢度同佢講返聲囉:

一定係咁啦

你一定冇開口埋口舊登塔利班啦

你自己就睇下果個post頭五頁有無似曾相識既人名搞事啦。
連登個撚個dc post都有
自己人搞事無問題,我串鳩番你地就係撩事鬥非。
最叻係你地啦
無論真堅狗定係假堅狗,都係引戰狗
新tv spot有
星期五睇imax
但係我到而家都唔知係3d定2d
買左端午節 又一城早場
只買到最後個行
星期五睇imax

全部都係3D
IMAX得一個星期
8號就要讓位俾Tom Cruise 一日得返一場
星期五睇imax

全部都係3D
IMAX得一個星期

太多大片上
魔盜王上得一個星期就要轉wonder woman咁
星期五睇imax

全部都係3D
IMAX得一個星期

太多大片上

下個月又勁多片上
星期五睇imax

全部都係3D
IMAX得一個星期

太多大片上

下個月又勁多片上

原本仲想睇兩次imax 不過應該唔夠時間
星期五睇imax

全部都係3D
IMAX得一個星期

太多大片上

下個月又勁多片上

入機場睇
星期五睇imax

全部都係3D
IMAX得一個星期

太多大片上

下個月又勁多片上

入機場睇

IMAX一定要入機場睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞