[入黎J女神]神奇女俠集中討論區

168 回覆
10 Like 9 Dislike
端午節去睇
你地有私怨我明
不過睇女有咩問題呢,其他戲都會睇仔睇女啦
利申番兩邊都睇

最慘有人唔認呢
J女咪J囉,咁套戲係得呢個賣點嘛

依個我唔同意
端午節去睇

batman 勁d,另外個兩個根本唔係正常人類

唔得,呢張真係見一次笑一次
你地有私怨我明
不過睇女有咩問題呢,其他戲都會睇仔睇女啦
利申番兩邊都睇

最慘有人唔認呢
J女咪J囉,咁套戲係得呢個賣點嘛

未來人又出現了

利申番兩邊都睇

不過勢估唔到仲會有咁低質嘅Marvel狗

舊登自己推post推到痴鳩左線
導演話續集set喺1930左右,但bvs講過100年前walk away from mankinds
見咁快有3頁以為有咩新野睇,點知又係世界大戰

marvel fans真係越黎越乞人憎

有新clips呀,不過唔建議睇

Btw係某班聖戰撚姐

fb睇左45秒嗰段
有個香港女仔抽中左去美國vip premiere,仲有得同gal gadot見面
好葡萄
有個香港女仔抽中左去美國vip premiere,仲有得同gal gadot見面
好葡萄

好葡萄

葡萄到
仲諗住入黎睇世界大戰,屌你小學雞鬧戰黎既?
仲諗住入黎睇世界大戰,屌你小學雞鬧戰黎既?

屌走左啦
6月1 imax
6月1 imax

都唔知點解30號冇imax

同埋佢啲imax全部2D
6月1 imax

Square有3d呀
6月1 imax

iSquare有3d呀
6月1 imax

iSquare有3d呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞