一直話唔使人表態嘅人入一入來

8 回覆
3 Like 10 Dislike
我屌晒你哋老母
點解我哋一直要人表態?就係為了唔好讓表了態的人做傻仔,表態就係為咗要承擔嗰份責任和危險,又要威又要戴頭盔,含撚啦,黃?邊撚到黃?底褲就黃,即係冇人知啦,蘋果日報就係黃

每年六四放張蠟燭圖,721唱首「今天我⋯」,打個靚飛機就以為自己做左野?咁你點對得住其他表左太嘅人,你點對得住成個黃色經濟圈啊?人哋搵條命同埋身家性命財產同你駁,你縮埋個龜頭,屌你啦

然後又扭曲到話奶共嘅唔表態,賴共嗰啲咁撚安全出唔出聲有撚分別?咪撚戇鳩啦
就係越係危險,大家先要喺埋一齊,一齊講先聲勢浩大呀嘛, 驚呀?咁算吧啦,你返屋企唱今天我
麻煩你去哂d 暗黃Facebook 屌哂佢地
唔好就咁響連登出個post打個飛機當做左野。
我屌你老母
中肯
樓主PR Account...已穿布
你同error mirror班友講好d
出面已經標籤左房屋台係藍絲集中地, 買樓係港豬同藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞