New Balance 討論區 (34)

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
成日都無中生有 你老母點教你的 邊夠你勁 最撚勁個個係上面呀
無中生有? 你冇老母?定你老母冇閪?

不如講返你點on9法
之前上面有位巴打屌鳩你你唔都知 仲要走去覆人附和人
話你未check清楚就話人賣假鞋 你又起撚哂鋼
明明自己連對鞋係真定假都未撚知
真係除左on9我都唔知點形容你
BTW平時捐開你老母個閪 冇人唔撚識我陳耀麟
唉...
佢係曲線串鳩我 屌同串都仲未分得清 你係咪有爺生冇乸教。唔怪得知你對老母個閪咁情有獨鍾啦

就係唔知先想問,雖然都遇到幾個好似你咁嘅戇鳩仔,但我都要多謝返上面啲認真答嘅師兄
勸你真係捐返入你老母個閪
又要冇貢獻淨係識嘈 打手
仲唔快啲覆返你個狗竇玩Online game?毒 撚
答你果個咪我黎囉 傻閪
我唔答你你仲係懵下懵下炸 on9仔
係啊我係打手我肯撚定唔會理你呢啲on9仔
不如講吓你有幾on9
你講緊有位師兄上曲線串9我 然後我仲附和佢
你竟然睇唔出我係曲線附和佢屌9返上面啲人你都好撚蠢下
係咪淨係得你一個答我呀 (梗係唔撚係啦傻閪
係咪剩係得你鍾情老母個閪呀?(係

講到自己好撚重要咁,講真多你一個唔多少你一個唔撚少 有邊撚個唔撚識我陳耀麟 慳啲啦油頭戇鳩毒撚

on9黎講你都算極致
NB post巴打們自己睇路 唔好野親佢 仍陳耀麟冇人唔識架
已封鎖會員 - 熱血撚
講真嗰句 不嬲都好親民友善 唔會好似啲狗咁無啦啦搞鳩人 係你個傻鳩無啦啦自己攞嚟賤衝出黎7搞鳩我
明明我屌緊上面嗰條友 你又衝過黎屌鳩我 然之後上面嗰條友就喺側邊睇住我哋兩個互屌 上面嗰條友高明啊 而你就顯得自己好撚蠢
而你你啲油頭毒撚足不出戶既鍵盤戰士唔識我都正常 我呢啲足球界明星 叫你落街場踢返場波睇你都唔撚敢啦

好心唔好日日掛住打機 讀多啲書提升返自己嘅個人修養 唔係就好似而家咁詞窮到開口埋口講人老母 唔夠人講又發爛渣 真是巧撚柒

覆你真係嘥我時間, 阻撚住我去踢跛其他人啲腳
我之前都講過有條 P 牌仔係咁衝出黎柒㗎啦
講野串柒柒,撩事鬥非最撚醒
屌 笑死 段野好難讀
係咪真?

想買v3
siu4

咁多隻灰放埋一齊
Wtaps x nb
呢對真係好柒
之前對992靚好多
呢對堅柒...
其實WT992 隻色都唔好睇,搞到對鞋又鈍同超肥大
唔好嘈喇 你箍掂排牙先再講嘢啦 越嚟越哨喇
上次睇咗醫生 佢話我棚牙其實冇乜瑕疵 最尾叫我唔使cool,不過都係嘅邊似啲連登仔呀,對自己完全冇要求㗎啲油頭讀撚
你自己咪又係連登仔
新成員(續稱你地既p牌仔

Levis x2 Coming soon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞