有冇人碌鳩好撚調皮?

241 回覆
2175 Like 49 Dislike
拉落啲條底褲啦
呢個真,我都會咁做
你有無拍條j 教下佢
認真
J得太多
屙多幾次咪屙得清
再禁下袋im5,用埋紙巾抹個龜頭
痴撚線post
自慰與前列腺肥大症有密切關係,前列腺的功能為製造精液,當一位男性頻繁地刺激陰莖至射精,等同命令前列腺不停地製造精液,使它像持續接受肌肉健身訓練,體積漸漸變大,變肥大後即會加倍地壓向膀胱和影響排尿的正常規律,例如排尿不盡、滴尿、尿急、尿頻等徵狀。

自慰本身不是問題,自慰過度頻繁卻是陋習。若閣下回顧自青春期至今,常有自慰過多的情況,例如每每面對學業或工作壓力,或百無聊賴時,即透過自慰作發洩,便應留意前列腺肥大症發生的危機。閣下可嘗試暫時停止一切性活動(自慰及性行為),注意身體健康狀況,讓性機能休養生息,希望能改善滲尿問題。飲食方面,宜進食清淡食物,減少進食甲殼類海鮮,絕對不能吃任何辛辣食物、吸煙和飲酒。運動有助恢復性機能,閣下應開展及保持運動習慣。最重要的是,及早進行男士性健康檢查,如發現前列腺運作不良,務必盡快向中西醫求診。

source東方唔貼link
完全有咁既經驗,仲驚到去睇泌尿科同做前列腺檢查……係無野既
醫生話其實係好正常,尿道有一定長度,小便一定有少少尿殘留;佢當時建議唔好成日諗住呢個問題會好D,另外有需要時可以用紙巾抹下
之後我又覺得好好多

根據經驗以下情況可能會造成樓主講既現象:
1. 著褲襠太高或太緊既既褲或底褲
2. 條褲者拉鍊位太高唔可以成條丁放鬆拎出黎
3. 打丁太多
4. 著一D比較纖細材質既底褲,例如lycra,會因為毛細管作用將尿道口既殘留尿液"吸"出黎,一滴仔都整到好濕

我會小便時差唔到最後會收縮PC肌,將最尾果一段尿唧哂出黎,好似會乾淨D,另外樓上有講按下個會陰位都有幫助

希望幫到你,不過而家發覺個個人既做法都唔同
你割左包皮就解決到 我以前都係咁 痾完尿要拎紙巾印
樓主唔係女人,因為樓主唔知道m巾唔會痴身體...
班金句撚係咪都講姐勿認真
師兄一個月唔打j好勁師兄我都有尿滲問題, 柯完總要出幾滴,係關打j事? 同埋我發現條j成日不夠硬/硬不到最盡/要keep住刺激先硬/快軟, 係唔係都關打j事? 請教一下,謝謝
留意下腰帶鬆緊睇睇?
用紙巾印一印
師兄,你有前列腺腫脹問題喎,搞搞佢好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞