[Sound out]Pristin討論區(5) 暫定7月CB

1001 回覆
27 Like 7 Dislike

princess

Pre-debut見有娜榮潔瓊 即刻入坑

做咩咁遲先入黎呀咁

咁得意
即係有追101,鍾意娜榮潔瓊,冇追I.O.I,但見Pristin有佢地所以入坑?

btw, 每次覆之前都要double check一次Pristin個名有冇打錯

冇睇101 但有睇下ioi 然後一睇就鍾意佢兩個

飯左佢地既話遲早會睇番101 套野我首播睇第1次 ioi完左睇多次 飯左pristin又睇多次
有個巴打仲要睇左28次

唔睇返都唔覺P社咁高汁

講清楚d
係P社d練習生高汁

明明男經理人先係最高汁

吓 咪玩啦

做咩咁遲先入黎呀咁

咁得意
即係有追101,鍾意娜榮潔瓊,冇追I.O.I,但見Pristin有佢地所以入坑?

btw, 每次覆之前都要double check一次Pristin個名有冇打錯

飯左佢地既話遲早會睇番101 套野我首播睇第1次 ioi完左睇多次 飯左pristin又睇多次
有個巴打仲要睇左28次

唔睇返都唔覺P社咁高汁

講清楚d
係P社d練習生高汁

明明男經理人先係最高汁

吓 咪玩啦

做咩咁遲先入黎呀咁

咁得意

有個巴打仲要睇左28次

唔睇返都唔覺P社咁高汁

講清楚d
係P社d練習生高汁

明明男經理人先係最高汁

吓 咪玩啦

殘巴咁直必既
原來7月cb太好 有得睇佢地
希望係好歌

做咩咁遲先入黎呀咁

咁得意

有個巴打仲要睇左28次

唔睇返都唔覺P社咁高汁

講清楚d
係P社d練習生高汁

明明男經理人先係最高汁

吓 咪玩啦

殘巴咁直必既

諗起條友就想打穫佢
今日

今日仲有fs
睇唔透
今日仲有fs
睇唔透

無限fs 無限吸錢
平民瓊
今日仲有fs
睇唔透

無限fs 無限吸錢

七月係咪cb架
宣都話七月 結果……
平民瓊

件衫咩事
平民瓊

件衫咩事

樓下廢老都係著呢啲
平民瓊

件衫咩事

樓下廢老都係著呢啲

冇左個幾條藍邊既話就十足十老人家著個D雞仔牌保暖衣
平民瓊

件衫咩事

樓下廢老都係著呢啲

冇左個幾條藍邊既話就十足十老人家著個D雞仔牌保暖衣

變返大陸妹......

變返大陸妹......

大陸妹都唔係咁著啦

變返大陸妹......

大陸妹都唔係咁著啦

要睇大陸妹 緊係出公海睇宇宙GEM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞