乜依家興啲女去玩staycation 玩到除剩個bra

234 回覆
712 Like 252 Dislike
ig呢
IG
填form係精神嘅
零分食屎
你囉
唔識分BRA定泳衣
泳衣要加錢
成班雞想搵碼頭
右二係咪唐氏
睇佢咁瘦都知咩料啦
好撚正呀呢d青春肉體
是咁的,分咗手一段時間,呢段日子傷心欲絕。

好似成日畀回憶牽住走,而且本身唔多朋友,同佢一齊嗰陣唔會話去識女仔,於是分開後好似一個女仔fd都冇。後來第一次用交友app發現要等配對好麻煩,又未必配到你想配嘅人,配完可能係搵sp/sale嘢嘅,所以覺得冇個正常。

已經過咗返學階段,出嚟做咗兩年嘢左右嘅我,喺諗唔到仲可以點識人嘅時候,唯有喺度試下。雖然呢度識都唔一定搵到正常人,但做個朋友都好吖。

我好nice,自問幾正常,冇咩不良嗜好,慣咗有人陪,鐘意熱鬧,有唔少興趣,想知再傾。缺點算係多嘢講/痴身(朋友就唔會有呢個問題),不過你愛我咪甜蜜,唔愛我咪覺得煩,睇你點睇。

我成日都覺得做啲咩都唔係重點,重點係同邊個做嘅啫。所以希望我哋可以做到好朋友啦。傾下計,有緣可聚。

如果你同我一樣都失戀,希望你都唔好日日聽情歌、睇語錄、睇你哋嘅msg相禮物之類,一齊做個好朋友好過。因為無論你慘到要生要死對方都已經唔會再care你,如果對方知道你咁反而仲反感。

自己友勿相認,thankyou!

tgid:thatsyugoaway

<tg> 我真係忍唔住想開post識人,入嚟就知
https://lih.kg/788663
Sls
會唔會飢不擇食先係青頭仔
其實波推無乜feel
想屌
條女識做就即刻開個patreon
成班男人鏡頭後面你又知咩
整到成個明日花咁
又扯左 無人幫幫我
一睇個嘴就知圖一右邊 (即係圖二最左) 排牙一定好恐怖
左二,thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞