有冇人條女叫咁樣?

704 回覆
6738 Like 114 Dislike
咪出嚟害人plz
我有話hide對話=偷食?你對眼生來做擺設架?
我係問hide對話同更新whatsapp有咩關係
你應該無乜女仔朋友先會咁講
Hi 支那9
乜撚嘢識返屋企咪算 ching平時睇開cctvb
現實真係未聽人咁講過
咁柒都可以偷到食....
就算hide對話同更新冇關係🤷🏼‍♀️咁hide對話有咩問題先?
我身邊啲女仔 靚嘅有啲拍過十幾次以上 少則都五次
樣衰嘅都拍過兩三次 有啲仲收埋兵
你有冇諗過你啲女仔frd呃你
無聽過十個男人九個滾 剩返一個仲諗緊
事實好多人覺得男人出軌好平常 俾次機會佢改就得
你呢啲p牌仔又想出來為拗而拗,想洗白?
hide 對話冇問題呀,但係即係有啲野唔想俾人知囉
咁上面解釋hide對話係因為更新whatsapp係咪此地無銀三百兩?
你地兩個夠啦,你地識既又唔係同一個人
靚女可以一次都冇拍過,亦都可以拍左幾十次,可以兩個情況都存在架大佬
「識返屋企就得」呢句都未聽過會唔會係你太後生
篇潮文都十年啦
屌你
同以家用既文字句順會有落差好正常既都
但我覺得男人出軌真係情有可原 香港做男人地位咁低壓力又大 出軌都係為咗平衡吓心理啫
唔好玩到頭家散咪得 日本女性個邊都係咁嘅情況
更何況平時啲洗費上面女方都係要男方出大份甚至全部 咁人哋出錢人哋鍾意點玩都得啦
唔好合理化自己無自制能力控制唔住碌鳩要搵fwb
如果唔係點會知全名
M記on9仔?
我冇合理化 男人出軌係唔啱 但冇你哋講到咁十惡不赦囉 唔應該將全部責任都推晒係男方身上
偷睇人電話仲要講出黎
關你撚事咩
唔比人返屋企攞衫先去做gym架咩
唔比人屋企樓下會所做gym嘅
死毒撚自己又窮又無女就唔好搞咁多野啦
專心做返個毒撚啦
係囉
咁女人出軌做咩要推曬責任係女人度姐
咪因為你廢撚柴囉
咁又唔係嘅
hide對話都可以係自己唔想睇
咁所以點證明到係出軌
臭雞一地都係
男人同女人點同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞