今屆港姐霍穎璇Bronte正到癲...

279 回覆
23 Like 908 Dislike
清純版廖慧儀 不過咁細個做保險
Match咩鬼,保險佬(佢條仔)攞佢啲相嚟昆水魚
同你match嗰個男人嚟

藍絲賺藍店錢好合理
又選黨姐又幫黨鐵賣廣告
好正
Mirror 係賺藍養黃 唔係藍絲
男人黎架?
同問

你老母一街都係都講得出條街伯母開?
全香港人飲東江水 全世界都係藍!

滿意未啊?空氣都有東江水嘅成份,
順便批鬥埋佢
呢個有氣質好多 樓主果個係普通後生女樣
肥波都突過佢
依個公佈參選當晚即開fans page ig然後佢之前有個講支那語有錢男友
幾時有批鬥 咪講咗美心m 記果啲咪跪晒做黃店囉
又唔滿意呀
其實講開批鬥,藍屍依方面整體上團結過黃好多

至少你見佢哋好少踩低/分化/指責自己人。

當然都唔可以忽視五毛同PR既風向滲透。
吹撚夠呢件整容臭雞未?整到成個老母彤咁都叫大熱
喺連卡佛做咗幾個月就蠢到俾人炒
做DFS promoter又偷試用 之後做直播專幫支那人代購hermes 咁都好意思同人講自己做fashion buyer
正宗MK妹扮上菜

召喚痴線西(162)麻煩唔開Post嘅 咪搶1001
https://lih.kg/2568085
似住豪宅,邊度黎?
似扮住豪宅
頭大身細
佢老豆做狗 老母正宗勁撚西警嫂 唔係藍都係港豬 小學人仔細細已經勁機心 人前人後兩個樣又識擦鞋 把口勁串 中學識do左但都係一開口得罪人所以無frd
仲話佢pure
(利申 中小學同學 日日望住你班友ff 忍唔住出聲
你學校出咁多西女人
鄭金鈴又係

識佢真人串到pk
成日覺得自己好靚好威咁
仲聽佢講過話好後悔冇收多啲兵喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞