去開香港夜總會,你問我盡答

219 回覆
7 Like 10 Dislike
留名
其實落呢啲地方飲一兩杯就臉紅係咪可以收皮?

你係客點會收皮
有d人飲唔到就叫d女飲
或者臝又女飲輸又女飲
不過咁樣d女會反感
想r免費Q或者keep contact約出黎就無可能了
基本可以做啲咩

基本咪玩同唱下k
抽下水
攬下

女對你有好感咪有得媾下
咀下摷下

木魚個d
例如老俏就係唔係都出街架啦
有tg group未?
一個人上去其實可以有d咩玩
今晚再戰第二間
今晚再戰第二間

今晚再戰第二間

星期六應該多囡囡
留名
咪撚玩啦夜總會

水桶裝冰

去過花都未

斜路係邊知唔知

緬甸臺?
食過幾多女
食最細幾歲

數唔到
16歲
口技勁過東莞技師

好撚高消費!
可唔可以講幾錢收費??
例如酒水 坐枱 扑野等等

坐檐450酒水爸爸簽,帶出街800

咁平既咩…睇ptgf睇場戲都要500

援交 係屈錢架啦,女友feel嘛。
係咪全部都陀地?

陀地好難了,通常陀地又串又叉燒
去埋啲cheap場都好意思講
利申平時剩係房錢都$3000

你唔好當我冇去過啦!2丁友坐3粒鐘閑閑哋都使1皮!
不過靚場都有豬扒啦,同樣cheap場都會有靚女
行多幾個場冇壞

exectl7y ,同埋貴場 cheap場最多係o的女包裝好少少,其實到最後分別唔大

自己行入去得啦,啲場認錢唔認人

個問題係唔熟未必有好野俾你,同埋計單唔知會唔會劏你

唯一係呢樣,生面口第一次通常冇乜service
除非你真係狂燒銀紙。

行多幾個場冇壞

exectl7y ,同埋貴場 cheap場最多係o的女包裝好少少,其實到最後分別唔大

cheap埸。。坐夠鐘就走人,重要又串又無得仆
貴場。。一野坐到尾 有得仆又靚有service
反正都係玩點解要難為自己?
你去個d好撚cheap
樓上班巴打都應該幾有經驗既,但樓主就唔知啦
個四張圖有個我係follow開
你偷圖都揾啲make sense少少吖
十零廿歲,白白淨淨,要揾錢唔識做ptgf?
你條柒頭去到三四百開酒,八百蚊岀街
Total消費千幾蚊,仲要比媽咪 公司分傭
咁既質素 真係為興趣比你搞成晚賺你幾舊?
多唔多人自己一個去?

多 中年佬最多 西裝保險佬都有
多唔多人自己一個去?

多 中年佬最多 西裝保險佬都有

女人去唔去得幫襯
後生仔去有咩玩法建議下
後生仔去有咩玩法建議下

行多幾個場冇壞

cheap埸。。坐夠鐘就走人,重要又串又無得仆
貴場。。一野坐到尾 有得仆又靚有service
反正都係玩點解要難為自己?

雖然我份人都係鐘意去尖沙咀多過旺角佐敦,但睇你講野真係笑而不語
可唔可以講幾錢收費??

坐多2次約佢出街都可以好女友feel
可唔可以講幾錢收費??

坐多2次約佢出街都可以好女友feel

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞