(LoL)英雄聯盟s11比賽討論區 (720)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
天黑了嗎?
佢隻趙信救左好多場
真係好勁
前兩年吹到佢係世一打野
呢兩場有返啲實力
睇AF FB啲風扇好似收貨今日打到咁
都係屌緊牙Fly無撚用
台仔話出bang就贏
出Bang就贏
忍唔住笑
原神仔今場打得唔差
幾時nerf下viego隻英
好撚屈機
對面隊有呢隻都知輸九成
Q. 想交手的AD?

因為覺得Ruler選手是最棒的AD,所以想跟他交手,感覺一下那道牆。今天的法洛士就已經有點痛了,真想知道Ruler選手的法洛士是怎樣的。

Q. 最後想說的話?

粉絲們看到名單應該會嚇到吧。但我們不是亂來的,我們是想贏才這麼做。如果大家能多多支持的話,我們會很感激的。為了呈現更多精彩的比賽,我們會努力的

點解會咁架
https://lolhighlights.com/lck-interview-dk-showmaker-20210617/
tarzan 勁撚到 ,打出身價
DK打AF 第2場,D英方旁白好撚好笑

There is smite xxx option and do nothing option, and let's take the do nothing option, this is af.
Q. 這場比賽是AD出道戰暨引退戰嗎?

這是秘密。我還可能走上路呢,我們總是保持著各種可能性。我們正在進行各種試圖。

khan 係咪要驚
條友之前唔勁囉 打左好耐
今日幾好 啲pathing好撚奇怪似LPL JG
原來糕兒有搞埋訪問翻譯架 依家先知 自問都睇左佢好耐
Btw 覺得Ruler最勁 識波
Q. 本來的AD主將Ghost有說什麼嗎?

勇俊哥說他會盡量多打積分遊戲,盡快把狀態提升上來。另外,他也告訴我很多關於AD之間的相性或者秘訣,幫助了我很多。

鬼哥仲有冇機出返黎
漿G今晚mola
有無人討論下點解canyon咁能勁
打中路都唔輸蝕
「我想不到Fly還有什麼用了。一個替位打中路的打野比作為中單的他還有存在感。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞