無線gaming headset有冇咩介紹?budget~$1000

39 回覆
0 Like 0 Dislike
買左steelseries arctis 7
但係更新完之後 右邊成日都有D聲

拎去換啦
反正SS唔似香港d濕鳩代理咁
之前用到隻v2殘殘地就求其同佢講單邊無聲
check都唔check就俾過隻我

一陣換
其實關唔關個Firmware Update事
一陣換完 更新完好驚又係咁

拎去換啦

一陣換

咪再換囉

拎去換啦

一陣換

咪再換囉

利申之前隻mouse7日內換左3次

拎去換啦

一陣換

同埋我成個月無update了,一係聽晚update完話你知
skullcandy plyr1
巴打你用 SS v2都覺得夾咁你千奇唔好買Sennheiser d headset
屌你老木夾撚到我頭都爆
打機headset真係最緊要舒服戴得耐唔辛苦
BTW 我都係打算買Arctis 7
各位有冇其它更加舒服既headset 推介
巴打你用 SS v2都覺得夾咁你千奇唔好買Sennheiser d headset
屌你老木夾撚到我頭都爆

sennheiser 夾咩 唔覺
利申 用緊 sennheiser game one 好舒服 帶幾個鐘都唔見有問題 但唔係樓主要既無線
過幾日先有貨換
用緊ASUS Strix Wireless
舒服既 不過算幾重
有樣野就差D
個無線真係遠少少都收到斷下斷下
屌你老木夾撚到我頭都爆

sennheiser 夾咩 唔覺
利申 用緊 sennheiser game one 好舒服 帶幾個鐘都唔見有問題 但唔係樓主要既無線

我都覺 打機headset 最緊要舒服

前幾日去左黃金輕輕試戴左Arctis 7 真係幾舒服

一嚟相比SSV2輕 二嚟冇禁夾 因為我頭大耳仔大 Arctis 7個形狀比SS2個圓形適合我

巴打想買都可以去黃金試戴下 雖然戴耐左夾唔夾就唔知 不過都叫可以試下

冇記錯喺正都隔離 有擺喺度任試
舒服既 不過算幾重
有樣野就差D

strix超夾頭
舒服既 不過算幾重
有樣野就差D

strix超夾頭

其實隻隻headset都有人話舒服有人話夾

買中啱自己嘅真係唔容易 去試果幾秒又試唔到d咩...
舒服既 不過算幾重
有樣野就差D

strix超夾頭

其實隻隻headset都有人話舒服有人話夾

買中啱自己嘅真係唔容易 去試果幾秒又試唔到d咩...

頭細既咪唔夾囉
本身我都考慮過佢,去完2000fun有得試實物後先知夾到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞