[星夢大家姐] 揀hana定若希?

1001 回覆
984 Like 48 Dislike
星期六TVb支持囉

點去睇
唔好喺度做網絡游魂 淨係網上講支持
星期六出嚟啦

出埋支香檳啦
若雞被人中出過
不了
歌手菊梓喬(Hana)接受電台節目訪問時,談到獲機會主唱劇集《不懂撒嬌的女人》歌曲《手中沙》並得到好成績,Hana表示很值得高興,更覺得無論幾辛苦都算是為自己打了強心針。問到入行1年,還有甚麼不習慣,Hana直言覺得自己做得未夠好,希望可以在音樂及面對傳媒時更得心應手。提到唱劇集歌會容易入屋,但又會少咗投放自己的想法,Hana坦言:「我覺得冇抵觸,因為音樂係好大,我會繼續創作我嘅音樂,同時都會繼續唱公司揀畀我嘅歌。(會好着重點擊率?)冇㗎,由頭到尾做音樂都係想分享,大家聽到大家鍾意就夠,對我嚟講音樂係一樣好單純嘅嘢。」另外,談到傳被公司力捧取代吳若希,Hana即笑言:「佢(吳若希)永遠都係我哋嘅一姐,佢會返嚟㗎嘛,做好本份已經好好。」

hana你永遠係我心目中既一姐
梓喬
梓喬

喬寶寶
星期六出嚟啦

出埋支香檳啦

我都唔係fans club會員
星期六出嚟啦

出埋支香檳啦

課金入會否則見都見不到
星期六出嚟啦

出埋支香檳啦

比少少錢入啦

搵番之前你攻擊hana既證據
星期六出嚟啦

出埋支香檳啦

比少少錢入啦

星期六出嚟啦

出埋支香檳啦

比少少錢入啦

若要人不知 除非己莫為
星期六出嚟啦

出埋支香檳啦

比少少錢入啦

若要人不知 除非己莫為

比hana知道你咁攻擊佢 你聽日唔洗去
青瓜巴打呢?

出埋支香檳啦

比少少錢入啦

若要人不知 除非己莫為

比少少錢入啦

若要人不知 除非己莫為

我諗巴打你未見到hana
你已經收皮先

若要人不知 除非己莫為

你已經收皮先

講緊你 老公

若要人不知 除非己莫為

你已經收皮先

講緊你 老公

sad

若要人不知 除非己莫為

你已經收皮先

講緊你 老公

sad

若要人不知 除非己莫為

你已經收皮先

講緊你 老公

sad

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞