柯潔:「就算阿法狗戰勝了李世石,但它贏不了我」。

76 回覆
43 Like 4 Dislike
所以話, 中國人既性格真係天生臭串
我先講一講我既經歷

我以前讀小學四年級, 數學全班第一, 83分
老師叫我發表感受

我都話:「我唔會因為咁就驕傲, 我會繼續努力, 去到100分」
結果我獲得全班掌聲, 連老師都親毛讚揚我 勝不驕 既精神

事實證明, 19歲柯潔 係人格上, 連我小學四年級果陣都不如

要尊重翻作者
佢係串得起,大家唔好再盲反

事實證明佢係串唔起

一個串唔起既人做到世界第一,你係咪串緊全部人類都係垃圾?

幫你地駁埋先:係咪世界第一就要串?/串得起就要串?

如果你要咁睇的確全人類都係垃圾
同埋唔好意思佢只係全人類既世界第一姐
先不論國際,世界第一定要串亦唔等於串得起就一定要串
依家佢的確係串左,咁事實又證明左佢串唔起alpha go,所以比人binc有咩好駁,我唔明有咩好維護同有咩好駁
輸: 佢代表人類出戰...大家唔準笑
贏: 佢贏到ai..就係串得起!! 你地仲有咩好講
總之支那人就打硬飛機架啦

事實證明佢係串唔起

依家佢的確係串左,咁事實又證明左佢串唔起alpha go,所以比人binc有咩好駁,我唔明有咩好維護同有咩好駁

你up乜鳩
佢串係唔可取,但點解串得起唔可以串?
你估連登仔唔知柯潔圍棋勁咩?佢地笑鳩緊佢既國籍咋
而柯潔的確係輸左亦都冇得維護,但佢賽後甚至賽前都已經好謙虛講左唔會夠alphago黎,我唔明點解連登仔係都要捉住成年前講過既野無限放大

事實證明佢係串唔起

你up乜鳩
佢串係唔可取,但點解串得起唔可以串?
你估連登仔唔知柯潔圍棋勁咩?佢地笑鳩緊佢既國籍咋
而柯潔的確係輸左亦都冇得維護,但佢賽後甚至賽前都已經好謙虛講左唔會夠alphago黎,我唔明點解連登仔係都要捉住成年前講過既野無限放大

你又uo乜鳩
既然唔可取咪唔應該做囉,咁佢係咪做左先
柯潔唔輸理得佢菲律賓藉都唔洗比人串啦
作為一個世界第一,講左出去既說話收得返架?
你估真係連登仔咁一句呢局唔算咁就算呀?
點解串得起就唔可以串都噏得出 最基本做人態度都冇重好意思聲大大

你唔會好似班傻鳩中坑以為有得叼光所以起勢奶袋底呀
點解串得起就唔可以串都噏得出 最基本做人態度都冇重好意思聲大大

口德撚

口德撚

一句口徳撚就叫駁咗嫁啦

你老母條支氣管都咁冇咁易駁喇傻屄

口德撚

一句口徳撚就叫駁咗嫁啦

唔好咁高估人類
串得起就串既一定唔止柯潔,麻煩屌曬所有串過既棋手先
佢講過佢講d野咁爆係想多d人留意圍棋
事實上因為佢都令到多咗人學圍棋同留意
不過連登仔應該唔會理
同埋連登唔係鐘意串口德撚㗎咩?
積口德冇撚用架嘛
依加又話人冇品串人?
不過連登仔應該唔會理
積口德冇撚用架嘛
依加又話人冇品串人?

因為連登仔雙重標準
不過連登仔應該唔會理
積口德冇撚用架嘛
依加又話人冇品串人?

上年人機對戰開始都已經多人留意啦
有光環就自己攬
連登仔炒車都要比口德撚binc啦,咪玩啦巴打
其實句野改一改 變做 但我會戰勝它 就已經唔同
其實句野改一改 變做 但我會戰勝它 就已經唔同

一樣比連登仔話自大
佢地要改做:我會嘗試戰勝它先得

口德撚

一句口徳撚就叫駁咗嫁啦

唔好咁高估人類

口德撚

一句口徳撚就叫駁咗嫁啦

唔好咁高估人類

雙重標準既一定唔止連登仔,麻煩屌曬所有雙重標準既人先

口德撚

一句口徳撚就叫駁咗嫁啦

唔好咁高估人類

第一個就屌你

口德撚

一句口徳撚就叫駁咗嫁啦

唔好咁高估人類

第一個就屌你

口德撚同串唔串邊有矛盾呀大佬
就係唔在乎口德先屌鳩佢呀
就係咁先有連登仔插鳩佢係支那人
不過連登仔應該唔會理
積口德冇撚用架嘛
依加又話人冇品串人?

咁講法689都係想展現人治社會既弊端姐

再者咪玩啦AlphaGo出現大眾先知佢屙潔

多人留意圍棋既credit 係都俾AlphaGo 啦

口德撚

一句口徳撚就叫駁咗嫁啦

唔好咁高估人類

第一個就屌你

咁人地咪第一個屌鳩屙潔囉傻鳩
柯潔輸左比隻狗

連佢口中嘅狗都叻過佢,呢穫真係狗都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞