94巴絲吹水大戰之拾玖

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

好過我咩都冇

totti都退役埋
totti都退役埋

史巴列堤正選唔出佢 但明明佢次次都交足貨
totti都退役埋

真係好pk
完全係被退役
totti都退役埋

真係好pk
完全係被退役

70後既球員係咪得返保方
眼訓
眼訓

今朝訓過龍 好彩平時呀哥起身梳洗完就會見到我睇住電視等佢出黎
今日唔見就入黎問我係咪射左波 如果唔係就曠左工
眼訓

今朝訓過龍 好彩平時呀哥起身梳洗完就會見到我睇住電視等佢出黎

聽日都放假啦
眼訓

聽日都放假啦

放假還放假 依家同事好撚憎我,我要小心D唔好比佢捉到D會死既痛腳
眼訓

聽日都放假啦

放假還放假 依家同事好撚憎我,我要小心D唔好比佢捉到D會死既痛腳

點解憎你?

眼訓

聽日都放假啦

點解憎你?

大家都多野做,但拎著之前老細講過我有部份duty係support佢,佢就射曬d野比我做,仲愈黎愈用上司既口吻黎命令我做野,我唔gur,同老細report
老細落左order叫佢唔好比野我做,佢之後勁嬲,瘋狂wtsapp屌鳩我,連續幾日五點幾wtsapp嘈撚醒我

?
隻3333升到呢

眼訓

聽日都放假啦

點解憎你?

大家都多野做,但拎著之前老細講過我有部份duty係support佢,佢就射曬d野比我做,仲愈黎愈用上司既口吻黎命令我做野,我唔gur,同老細report
老細落左order叫佢唔好比野我做,佢之後勁嬲,瘋狂wtsapp屌鳩我,連續幾日五點幾wtsapp嘈撚醒我

咁on9
你個同事好小學雞
眼訓

聽日都放假啦

點解憎你?

咁on9
你個同事好小學雞

之後不斷做d好白痴既小動作
之前屌我print完野去printer拎紙果陣,就算見到佢有print左野未拎,一係就唔好拎,一係就拎比佢放tray就走,唔洗下下話"嗱我放係度" 話我咁樣係老細面前搏表現
上星期到我print完野未拎,佢要去printer scan野,佢拎張紙出黎問其他同事係咪佢地print,個個話唔係,佢意識到係我print,即刻閪面再放返張紙落printer

?

羨慕廢青

?

羨慕廢青

你番多幾日就廢啦

?

羨慕廢青

你番多幾日就廢啦

成班辣殺

?

羨慕廢青

你番多幾日就廢啦

成班辣殺

我7號先last day 返多兩日

?

羨慕廢青

你番多幾日就廢啦

成班辣殺

一份工都做唔長

?

羨慕廢青

你番多幾日就廢啦

成班辣殺

你中間放左假.差唔多啦

辣殺廢青很想做吧?

?

羨慕廢青

你番多幾日就廢啦

成班辣殺

一份工都做唔長

有份做左兩年

?

羨慕廢青

你番多幾日就廢啦

成班辣殺

你中間放左假.差唔多啦

辣殺廢青很想做吧?

得一日咋一日!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞