【ViuTV】《調教你MIRROR》(17) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
永遠訪問企後排佢真係唔會出風頭
本生對al冇特別感覺見到佢咁委屈都心痛
好想保護AL
點解善良嘅人就要受委屈
我都覺
個剪接係咪想玩鳩啲仔
佢自己澄清咗:佢冇做過呀
嗰時係班私追報料老屈返自己個仔
心腸毒撚到仆街
係。 越睇到更多方面既姜。 越明白點解佢可以甘紅。 無風不起浪。事出必有因
唔知係無講/cut咗/定已經病到講唔到嘢
今晚仲有一個,黑衫,喺海、好似馬頭咁嘅位置?唔係好記得,但行到好近姜濤
佢無job無廣告嗰陣無人講架
演唱會嗰排俾人叫佢退隊又無人出黎話佢係契仔架
而家終於有鏡頭又嫌煩喇真係陰功
呢個look冇得輸
合理推測開頭應該係post story嗰啲
本身開心share點知啲私追出現
佢哋食過翻尋味就報住AL IG
同埋之前tg gp admin識AL
大家只係causal傾計
私追唔知點解知道咗就走去等AL
可能佢無放料 但啲私追索到料自己去追囉

不過真人佢個人太好
對住私追唔使客氣啦
唔舒服仲要entertain啲私追
咪盞令啲私追覺得自己好重要追得仲落力
哎真
佢好似以前嘅我記得細個屋企人都話我好官腔
唔鍾意食個餅乾但係人面前扮到好好食唔想人hardfeeling
連屋企人都信左以為我好想食買左幾盒
但我大大下就變左 雖然唔會衝衝子
但有時會不平則鳴 唔會再硬食 會順住自己嘅想法去做

不過我諗牙撈係呢個圈又好唔同 要圓滑多好多
但都好希望你可以做自己 唔好再委屈自己 好怕佢會屈到病
愛你嘅人一直都在
好似以前追劉德華追到用曬老豆副身家嗰個
都係好痴線
點解呢啲人可以可悲到人生只剩低粒星
睇完呢隻,更加覺姜濤成熟同識諗得咁交關
應該話唔痴線都唔會做屍蛆
咩人會咁得閒日日去跟住個偶像
成個世界好似除咗個偶像就乜都無
未申請到連登ac/仲係P牌仔
有無諗過係以前某啲成員太多?
係咪真係想佢隱哂形?
我有3個負皮,多過你
可能聽晚嗰集會講
其實佢由造星開始已經受好多抨擊
好多comment真係好惡毒
仲攻擊埋人哋屋企人
所以佢內心應該好大壓力
好驚講錯嘢/做錯嘢會得罪人
咁佢又唔係起鋼
係未睇清楚
好多私追只係純粹近距離接觸完佢地放上網炫耀
並唔一定會買佢地野支持佢地
Viutv見到既唔該快啲開個官方fans club之後ban哂班私追撚入會 等佢地無得睇con無得出event成日咁樣俾班癲婆埋身 啲痴線婆癲起上黎唔知會唔會做啲傷害班仔既事
你講到班CJ一日有48小時咁
24小時私追、24小時狂loop歌又去買野

你睇吓193班fans,唔私追都會買野買廣告啦
根本無人想要呢啲痴線私追囉
以前想多啲聽tiger講嘢唯有狂loop ak alton channel有佢啲片
依家多啲鏡頭又比人話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞