【ViuTV】《ERROR自肥企画》(108) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇【後續討論】

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
保錡error遊
呢到許願池….

呢個page我真係笑咗好幾年
好好笑
幾時出糧
我都有like
笑到我GAP GAP聲
撰文:陳栢宇

今晚要睇女人
【JOOX Live 2021預告】維他ᵀᴹ冷泡無糖茶呈獻JOOX Live 2021《Anson Lo X Jer全民Tea Master 線上音樂會》

無論你早前有無睇到MIRROR 12子現場精彩演出,定係好似小編咁,上網不斷追post睇到說服自己都似睇完現場一樣!🪞有MIRROR成員嘅音樂會,真係一場都唔可以錯過㗎!你懂的😏
而家隆重介紹2021年第三場JOOX Live 2021有兩位MIRROR成員😍✨Anson Lo盧瀚霆 X Jer 柳應廷🥳 !

由即日起至6月17日,購買任何維他冷泡無糖茶產品即有機會贏取萬眾期待之JOOX LIVE 2021《Anson Lo X Jer全民Tea Master線上音樂會》電子門票🎫(共5,000名)!詳情🔍可以去👉🏻www.vnstteamaster.com

推廣生意的競賽牌照號碼: 54322

**JOOX付費會員請密切留意之後嘅公布喇!快啲mark定呢日重要日子先啦!
=====================
維他ᵀᴹ冷泡無糖茶呈獻:JOOX Live 2021《Anson Lo X Jer全民Tea Master 線上音樂會》
📌日期:6月24日
📌時間:晚上8時

#JOOXHK #JOOXMUSIC #JOOXLIVE2021 #AnsonLo盧瀚霆 #Jer柳應廷 #全民TeaMaster #線上音樂會

#鏡粉們 #繼姜濤灣同演唱會 #又有新任務交畀你交俾你 柳應廷 Jer Lau Anson Lo

有冇人睇
抽左幾次獎都係無糖茶$2卷
造美人見到Yaki Wong 同Zoe 勁似樣
我有飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞