沙田果兩位女司機依家諗緊咩?

42 回覆
75 Like 2 Dislike
蕭銘漢,三十二歲,及龍偉麒,三十二歲,同為明記建築(鋼鐵)工程有限公司(明記鋼鐵)前工人,
被控兩項串謀使代理人接受利益罪名,違反《防止賄賂條例》第9(1)(a)條及《刑事罪行條例》第
159A條。
你岩
岩岩睇番 原來加左價去到50半日
唔該巴打 呢個價都合理嘅
不過我都唔希望有事要再搵佢
冇可能
講真
呢啲斷正既搵呢條仆街幫手打
可以最後打成點?
會唔會打到坐半年搞掂
黑到漂成白
法律界跟本就睇個法官同個律師嘅交情。
臨上庭時知邊個官審,就會搵返個同個官交情好嘅律師上庭,鳩 up 兩句再求情。唔駛一定係清洪本人。
點肯定冇帶?
法庭就係一班所謂專業人士做既一場戲
有戴好點會飛出去同埋小巴佬,十個有十個都夾住條帶,仲有八個連腰都扣好
老竇講,對佢地擰轉身係會唔方便,如果擰得太快,條帶一扯緊就Chok
大家都係咁擰 小巴條帶會緊啲?
私家車有幾何會擰到成個身望後
小巴就上落收錢找錢都會

但點講都好啦,唔戴好自己生命作賭注
錯晒
黑色:下?乜我有衝燈咩?隔離線行錯之嘛... 吱... 咁都關我事... 吱...
白色:咁人地行我咪跟著行囉,我點知咁多姐... 你又唔話佢?架小巴唔好行咁快咪唔會撞囉!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞