【ViuTV】《ERROR自肥企画》(107) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇【後續討論】

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
有發現,明明人哋俾咗1.5佢 佢又找返0.5俾人 果然係mirror頭腦擔當
章魚無雙好好味
但個客都唔閪,佢係扮care形象姐,大可以deal做cut晒成段架
我覺得如果$1000同$500會好快比佢哋發現
因為頭先留意到AK有望住張500蚊
我諗如果佢本身俾500*2 之後買6百幾
屈佢找少100/200會容易啲

或者臨時加單
等佢哋混亂啲
有時找錯錢好少事
但有D閪客明明佢錯 解釋咗幾百次佢都話你錯
咁就好燥底
已經唔係為咗個10蚊而係因為個客太煩
應該搵siri幫手計咗先
屌 笑死
不過依家真係冇人會用1000蚊紙
咁不如用500同100 10蚊呢個真係太少
edan果part無啦啦去左玩煮飯仔
其實我覺得如果真係想針對每一個仔既問題會唔會唔好跟日子個flow去剪好d 依家咁樣剪真係有d夾硬
唔好話fans 街客更加睇到一頭霧水
無睇過調教你男友唔知佢係咪想跟番同一個style去拍 但我覺得依家個剪接真係有少少奇怪
但係佢地冇發現西 仲覺得係自己問題
本身jojo出嚟同個男仔嘈已經好尷尬 再屌埋ak仲尷尬
好啦 算你啦
希望你可以專一d就好啦
所以個計劃失敗咗
Edan前面講得唔差 講緊陪襯
但係後面去咗煮飯完全唔知乜料
亦都可能因為佢哋平時
唔係做開收銀或者服務業
如果你話日日都要面對呢啲人
實會覺得好燥底
但係一次半次仲要佢哋係新手
會覺得自己可能唔熟手
自己出錯
不過ak點都唔會再喺鏡頭前黑面/ 屌啦 一咁做實俾人無限放大
如果呢個時候間舖既人屌佢找多左$0.5個效果係咪會仲好過依家
笑左

我諗佢哋會更黑人問號
我覺得因為本身好難一個仔安排一個環節
就算二個一pair 都要分開六次
梁祖堯只係得一個
同埋未必嗰一次 嘅內容出到嚟好睇

再加上可能前期同後面嘅心態轉變得太大
可能好難將後面剪返去前面

So far我覺得都OK嘅 始終佢哋係去二個禮拜
唔係兩個月
齊齊R頭
如果係整估節目可以咁玩
但呢個整估item只係想試D嘢試吓佢哋性格
唔使玩到咁盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞