香港邊度買美國eshop卡平?!

22 回覆
1 Like 4 Dislike
垃圾任天堂突然唔畀人用信用卡畀錢,一定要美國人先得
如果唔畀就一開始唔畀啦,我入咗信用卡入去仲有錢剩
有冇人可以幫我
淘寶比錢買儲值啦
不過用唔哂啲錢會轉唔到區,建議部機開個新ac去美再用正身ac入game
有冇試過用PayPal畀錢?
唔得
支那野
咁可能要幫襯點數網店
https://www.igamebuy.com/

我試過買apple Jp點數無問題,價錢算係合理,你或者自己再比較吓其他網站
無美服
就係想問邊間信得過,因為太多呃人
唔明?!你唔開美服何來點買game
佢個網無美服點數卡賣
美國paypal
都話唔得囉
淘寶好撚多黑卡 隨時俾人ban
啱先買完啲小品game
之前係bestbuy 買過
1 USD 兌 1 USD,假如連bestbuy 都信唔過 你應該無咩地方可以買了
不過用唔完零頭好煩會轉唔到region,我啱先要去任天堂live chat 叫佢整走果 0.02,仲要send個email 黎話下次未必幫到你 (唔知係循例咁講定真係下次未必得)

https://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?st=nintendo+eshop+gift+card&_dyncharset=UTF-8&_dynSessConf=&id=pcat17071&type=page&sc=Global&cp=1&nrp=&sp=&qp=&list=n&af=true&iht=y&usc=All+Categories&ks=960&keys=keys
我記得amazon 都有

btw, 記住唔好用gift card / 直接redeem code 去買Nintendo Online Plan, 因為佢到最後都係強制你要用入返果個區ge信用卡 去搞auto-renewal...

普通遊戲就無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞