[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Saber 39 , 機界戰隊 15

223 回覆
0 Like 3 Dislike
EveryTime~
精華Time~

by 天々座理世

by逆時光

黑歷史
睇完zero one 覺得d劇情太on9
未正式睇saber
想問各位追唔追得過?
saber 前期算非常垃圾 (連短篇劇場版)
中期開始好睇翻少少
而家就抽大蛋 時好時壞
睇你鐘唔鍾意王道故事
唔識欣賞只會更難受
仲要睇埋劇外官方設定+外傳補完故事內容
兩邊都差唔多,只不過saber要你睇緊多嘢先明白到個故事,又多其他篇章去補充
Saber個final form啲招好霸氣
暫時未碌過地
最廢final form係咪ground時王
[No watermark] 1080

大隻仔好慘 而家連卒仔怪都同冰獸打到平手咁
只可以話01衰既點同saber衰既點係唔同
你接受唔到01但接受到saber都唔出奇
睇黎都係等結局完左先追 多謝咁多位
今集打打下啲對白好ghost
講人類嘅可能性
Drive基本form都打撚死佢
有一樣唔鍾意saber嘅點就係遠程鬥波仲多過近身格劍
下集Yuri再持光暗劍出場
感覺好快比人破招
【特報627】假面騎士的【新作外傳作品】6月27日解禁&配信開始!

今次是「那個假面騎士」與「那個假面騎士」相互交錯!並且聯手共闘!
而且,在那裏現身的到底是…

東映特撮Fan Club獨佔!假面騎士的【新作外傳作品】會是……情報會在《假面騎士Saber》6月27日播映期間的廣告時段內發表!而且是同日開始配信!

6月27日請在電視機前確認吧!

https://twitter.com/tokusatsu_fc/status/1403880728052469762?s=19
[ Lazer ]

又黎邊個
luna = touma死神

又係只能活一個劇本既話,又要睇touma武力解決話救哂
如果 龍騎 X Saber
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞