陳太Leanne IG 發火 千字文公開數臭陳柏宇

128 回覆
22 Like 122 Dislike
又係呢條撚樣
條友擺明想圈粉偏幫姜B啦 誇張到
咪玩啦
一早已經睇得出佢係唔敢點評mirror班人唔好嘅人 只有讚佢先可以圈粉
比我都唔敢啦 試下彈mirror唱功 實被人屌到仆街
講嘢有啲似男版twins
可以skip唔講 夾硬講又唔到肉 咁咪肉酸囉
佢地住何文田 間屋成千呎
再養幾隻貓同狗
唔掂就唔好充大頭鬼
無禮金/無乜乜

然後一世做佢奴隸
搵佢條片出黎佢講條友擺到明係想賺姜粉views吸like,點敢亂咁講呢首歌易唱呀
分分鐘連個老公係熗手都放埋上網
其實真係好憎啲女咁
點都唔會係易唱到喊啩,首歌勁多真假音轉換,旋律易上腦但唔易唱喎
感建分
呀sa 講嘢有紋有路,係黑鮑先1999
有啲都係低低地咁
正常人唱會走晒音
佢兩個ok咪ok 你唔ok咪唔好睇
又黎咩家醜不出外傳
佢地無左個好家庭形象搵食仲可以靠乜
16歲卜卜脆做model嘅符曉薇(Leanne),喺呢行浪費咗十幾年青春,近年將主力轉戰金融投資,仲開咗自家品牌Bernardo Thad出潮錶,搵到自己嘅一遍天:「因為喺model行業,我唔係好搵到自己方向,我覺得人生一定要有定位,但喺model我搵唔到自己嘅角色,好似可有可無,所以想搵份存在感比較大嘅工作。」

點解要揀金融投資咁大挑戰?Leanne表示:「真係機緣巧合,我喺08年金融海嘯入行,其實應該要多謝我嘅ex,佢做金融教咗我好多嘢,令我對金融都幾有興趣。講真其實好辛苦,對我嚟講最大壓力唔係交數,因為自己係有過度活躍嘅人,好難去專注做一樣嘢,同埋我讀寫有啲障礙,好難去記嘢同背嘢,所以考牌係最大壓力最辛苦,試過突然之間喊!」

由08年至今,Leanne有近十年金融投資經驗,試過損手爛腳:「so far到o依家損失過6位數字,但又賺得番。」有冇幫男友陳柏宇投資?佢坦言:「有,我哋為咗將來同小朋友,儲蓄同基金都有買,其中一份賺咗double,差唔多有7位數。」2年前,Leanne更同男友更成立自家品牌:「因為係我嘅金融客戶,佢做開手錶想搞品牌,自己對設計有興趣,所以開始手錶嘅事業。
陳柏宇成日撚鳩人唔識收 真
係咪陳柏宇唔肯做飯
自己喺屋企私下解決啦ON9,公開把撚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞