大S:「我的微博被封鎖了,IG也被停更了,我們被集體屠殺了!蔡!屠殺我們。」

29 回覆
4 Like 22 Dislike
這一周來始終沉默的大S,今凌晨在IG限時動態突然出聲,先說:「我的微博被封鎖了,IG也被停更了!我只想說:我們被集體屠殺了!蔡!屠殺我們。」又指:「這算是集體屠殺吧!」,6小時後,大S再度解釋:「那個…微博跟IG都沒問題…本人手殘不會用…。但狠話是保留的奧!」。

關於大S在IG限動上的文字,經紀人回應,「大S想表達的是,現在全台灣2300萬的人民什麼時候才能打到疫苗?!我們不是白老鼠!我們的命也是命!」至於大S目前和汪小菲的婚姻狀態,經紀人說:「關於婚姻的部份不再做任何回應,家裡的小事不需要浪費公共資源,現在疫情當下最重要的是如何能讓人人都有疫苗打!」而經紀人代為回應後,才知道大S要講的是疫苗,但並未解釋原話中的「蔡」是指誰。 蔡英文???

https://www.chinatimes.com/realtimenews/20210612000957-260404?chdtv
愛國就死返支那啦

同班富二代係外國住豪宅揸跑車話愛國有撚分別咩
咁有錢返支那打科興啦
小學畢業未?打個post都1999 係咪平時叫老師幫手打?
老公
係唔係又對白粉對到shot撚咗
又係隻隻字都明但加埋一齊完全唔撚明
呢堆垃圾係大6 屁都唔夠膽放
舊年台灣守得穩嗰陣唔見你講嘢
快啲去陷家剷啦屌你個含撚笨柒個老母個生滋甩毛爛臭化花柳梅毒白瀆性冷感閪都唔撚柒得嘅
本身已經樣衰,仲要冇腦
六月唔可以提屠殺兩隻字㗎八婆
當中共阻撓台灣採購疫苗
我們的民主公義女神大S又去了哪裏?
當中共阻撓台灣採購疫苗
我們的民主公義女神大S又去了哪裏?
蔡英文封到微博咁撚犀利
我都覺得佢似HI大左 語無倫次咁
肯定係美國特務搞㗎
去支那打科興囉
奶共奶到唔知微博係中國嘅

可以攞白卡
返支那打4hing囉臭閪
淨係認自己手殘唔識用, 但自己冤枉人就完全當冇件事仲要keep住, 垃圾中嘅極品
以為自己邊位...
覺得蔡英文會得閒封佢ig 微博
被害妄想症好嚴重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞