=LOVE / ≠ME討論區第38回:首個地上波節目熱播中! 祝賀娜糖開tiktok

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
【#ノイミーメディア情報】

本日配信!

"1stシングル初披露特番"
日時:6/21(月) 19:30〜

番組内で楽曲タイトルを発表✨
さらにMV解禁&パフォーマンスを初披露します💎!

MCはAマッソのお2人です!

▼詳細
https://t.co/RWhl2uYKY9

▼ #ミクチャ 配信ページ
https://t.co/Raf0kNdAmg

#ノイミー https://t.co/sB5OyGhwEi
唔知點解好想見到大谷娜b呢d偶像派玩絲襪笠頭,然後大喊個樣...
睇唔到了,等手足直播話我知首歌咩lv
佢兩個咁敬業 唔怕呢啲 梗係畀怕醜妹risa玩
講返愛せるか 應該係ranking嗰集risa話冇人搵佢相談 所以節目組就開咗今集嗰環節畀佢
又要去買飯?定出去封區?
Risa就算了,真係驚佢做傻事
Btw你咁講又似喎,仲要諗到扮公主,staff幾有諗頭
同埋kiara講到喊,maika 跟住喊個度真心正仲敢兇返MC,好勇
去你公司樓下等打獲你
我返屋企睇live了
MC一定好滿意舞香嘅表現 成日畀位佢
之前玩大喜利都成日特登ban舞香 畀佢發揮多幾次
唔好睇啦,一陣毛毛得幾個鏡頭,好少solo你又嬲
似係,maika明顯都識玩左
Btw今次我覺得MC都估唔到佢會兇返轉頭,即刻打圓場話mb 之間有好深既愛...etc
me鍾意睇live的唔睇邊有得屌
劇本
本身綜藝感都好啦 第一季已經頒過獎畀いかりんぐ
事實上都真係幾好笑 成日答啲9屎答案 又識畀反應 mc搞gag又笑到咔咔聲
都可能係 不過我信樹b真喊 如果係娜b就應該喊都係劇本
電視播得都係經過設計,但都要演出者有能力演到.
樹b喊好心痛娜b喊就比幾拳佢
Maika呢個女人到底有無缺點
娜b 其實又認真又好堅強,真係唔易真喊.
五官囉 大細眼 勾鼻 歪嘴 係唔知點解砌埋一齊會靚 個天對我真係唔公平
concert嘅話我信佢真喊嘅 3周年同牙乃卒嗰啲
呢啲設計出嚟嘅喊佢演唔到.
Con 嗰啲經過時間累積,所以喊係好自然.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞