歐美主流樂壇集中討論區64

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
blinding lights好聽啲
a4個名應該75+
rihanna依家全職businesswoman,r9 mola
All too well 10 minute version

30首慢慢聽
All too well 10mins version原來係真係存在

Tay Tay真心勁,出隻舊碟都可以令人咁期待
唔知TS1,3,5,6重錄會揀邊首做單曲
個人私心
Taylor Swift - Teardrops On My Guitar
Speak Now - Enchanted
1989 - New Romantics
Reputation - Getaway Car
Biggest first week female album debuts on Spotify:
#1 SOUR 393m
#2 thank u, next 375m
#3 folklore 337m
#4 WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? 278m
#5 evermore 261m
#6 Lover 257m
#7 Positions 226m
#8 Happier Than Ever 185m
#9 Sweetener 177m
#10 Chromatica 174m
Folklore多Chromatica差唔多成倍
Reputation 要用返look what you made me do
好掛住之前一出嗰種震撼嘅感覺
Chromatica無ROM同Sour Candy嘅話
覺得佢唔會再plug首咁黑暗嘅歌
rep era之後都冇再唱過淨係唱delicate
得罪講句,我覺得佢marketing 更加勁
屌最弊佢redtv連新相都唔影封面都係evermore時期㗎 依家底封用返red tour嘅相
仲話回春 咪又係靠痴
睇返你舊post 你同你媽媽反咗面咩? 前2年好好人 宜家唔好人?
佢不嬲都係高級黑
睇嚟 現象級 billie 個走勢 下隻碟都要搵定人痴 , 可以搵另一個 真 現象級olivia 合作
拎唱電音嘅同唱alternative嘅比
就算pop呢幾年都係弱勢
你想話olivia 嘅歌低級啲?
你又拉埋Olivia黎講做乜
反正你口中既flop碟首周spotify都高過回春大作
我就覺得佢剪咗個頭同gaga 一樣樣 啲人以為gaga 新碟 所以flop 封面抄AG 好心紮條馬尾啦 , 回春大作只係一週冠 都係收皮啦
前幾年hip hop太強勢
今年olivia有帶返起pop個勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞