威院嘅私家症病房6樓d職員態度好撚差

89 回覆
10 Like 28 Dislike
好明顯啦, 準備又食花生
睇你d comment 就知係俾少少錢就要點要點既閪人
叫得私家病房,可以畀咁嘅服務。我又無demanding,佢係水準以下。有得揀,唔想揀佢啦。我又唔係民賤聯d狗議員,排公家收費但一流服務。
可以畀咁嘅服務。我又無demanding
你呢兩句自相矛盾

都係果句
個病房個個都至少比果個錢
無需要因為呢個價錢對你態度好d
因為你有禮貌 可以
你係VIP 可以
你比咗咁多錢 收皮啦屌呢到個個都比呢個價架啦
補充返,醫生話嘅價錢其實同去私家做差唔多,不過experience就爭好遠。
呢鑊真係嗰抵幫
根本係班大粒醫生以前一直唔肯讓步
Reject曬所有合理提議 以為一直企硬就點都郁唔到佢

點知搏輸咗 得到最壞outcome 所有香港人同佢嘅一齊食
大佬,而家佢哋係連接待都態度惡劣呀,你講到我要求多多咁。
你好撚醒,已經完全封鎖。
投訴冇撚用 最多叫你入房問你咩事下次態度好d
利申 威院做
你知佢工作量少
你估醫院又會唔知咩
唔通佢會比10個人佢去做5個人既野?
錢就professor 袋
氣就下面受 比你都西面啦
錢其實係大學袋
每月代至少4-5皮可以咁撚樣嘅工作態度?? 如果資深d,分分鐘7皮以上
公立醫院服務差真係由細聽到大由我阿婆阿嫲講到我老母到宜家我老婆都仲講緊
樓主冇講錯,呢行好多人態度係差...
但其實行行都係咁,一定有D仆街,有D好人,你咁岩預唔著好人啫...

利申做過幾年私院內科病房
問心個句
佢係對你唔好 定係對你屋企人唔好先
而家係你屋企人醫病喎
如果佢地對你屋企人say no 嘅 樣樣都幫到手
咁就算啦

會唔會咁諗好啲
經理有十皮添... 都係個句啦,你覺得呢幾皮野易袋歡迎你入行,我地呢行時時都唔夠人,快D入行

收幾多錢同工作態度兩回事... 行行都有仆街... 仲要呢行多八婆... 你發現去男WARD會好D...
我地做護士.... 見撚盡大把閪人.... 自己返工仆心仆命為病人.... 同時間有其他人當打份普通工,冇做錯野就算,唔會同你做額外既野.... 病人又唔係佢自己屋企人,理少D做哂D routine換衫放工算鳩數.... 按章工作準時返工放工出糧佢冇錯架喎,份約冇寫要對病人/屋企人態度好,是鳩但但又一日....

你睇唔順眼快D入行,沖淡下,希望你做時團火仲係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞