連登仔成日話拜登舔共,想知拜登到底舔左共產黨d乜?

47 回覆
15 Like 57 Dislike
拜登上左任就半年
我淨係見到佢派參議員到台灣 封殺中國品牌 制裁香港官員 延續貿易戰 深化中國包圍網
同埋立左個鷹派國務卿
黎緊只會越黎越硬
真心想問拜登到底舔左係邊

美國而家上下一心 團結對外 疫情又穩定返
證明拜登根本唔係你地想像中咁痴呆

拜登做左咁多野 反觀川普當時又做左d乜😪
我見佢淨係識得係度製造仇恨 操弄民粹 撕裂國家😪
拜登根本就做得比川普好好多

好心你地接受現實啦
川普已經輸左啦

拜登加油 我登必勝
MAGA
份禁令本身就被法院廢左
廢除係重整制裁政策咋
.睇佢做總統前既行為
其實侵做總統前都差唔多,當選前期仲搵埋個孫女唱國語歌比習近平聽
2條友應該都係睇完總統級别機密之後先開始同中國反面
我覺得根本邊個做都無分別😪
係連登仔將川普吹到救世主咁
[美國大選] 最新計票:拜登得票數逾億,兩大候選人不史勢破歷史紀錄
https://lih.kg/2301804

侵侵話敗燈奶共就奶共啦
你係fake news左膠就收皮啦
小米呢? 放生左喇
花與愛麗屍又幫登爺爺口爆? 又幫賀錦麗奶閪?
侵個EO 係俾法院質疑,根本無執行過

現在敗燈重新簽一個行政命令,連埋參議院早幾日通過 嘅法案,美國府會係科技係會封殺中共。

睇新聞 睇全文 ,自己再諗下 分析一下

唔好好似小粉紅咁 ,見到個名就上晒腦。
反中係大勢基本上連散個盤散沙既歐盟都達成左一致共識,民主制度唔係一個人改變到,匈牙利個乃共總理都歸左邊啦
奶唔奶唔係重點
重點係佢做到總統入倒果條線丫麻
係唔係唔知奶唔知囉
但藍毛黑一向都係用呢招入侵左再係入面暗中搞
以我地角度暫時黎講做得幾好

但投佢個d人應該覺得佢麻麻

收難民 能源政策 lgbt blm佢都得罪左咁
原來個日日高談闊論 好撚了解美國既cctoy會員德薩斯州總統係IVE仔
https://lih.kg/2568550

成日有班咁既連登仔
拜登有冇奶共仲係未知之數
奧巴馬就肯定係奶共
cctoy班毒撚選完當日講撚到拜登當選就美國等比共產黨統治咁款,
事實證明邊個當選都一定要行反中路線
抗中方面我覺得侵同拜登差唔多,但拜登上台後左膠政策去到瘋狂地步,佢連任既話美國亡硬國
另一方面
佢要奶共首先要坐穩個位
坐唔穩嘅話,大陸都唔會咁弱智俾你奶
依家佢係地球最有權力嘅男人(表面上)
所以佢叫價一定高過之前幾萬倍
佢要奶唔係問題,首先你個價要夠高
但係,依家個問題係美國民意激烈反支那
如果佢唔搞支那,佢同佢個黨就唔會有位坐

所以佢叫個價分分鍾係維尼個頭,甚至全黨死清光

呢個唔係乜鳩國際政治,而係單純簡單嘅權力關係邏輯推理嚟
小米點同

第一,小米講到底只係一間平價手機廠,唔會有華為水平嘅技術力(華為嘅5G協定)

第二,冇小米美國班窮鬼玩賓州咩,小米食咗幾多山塞機市場,冇小米唔通美國政府派iPhone piexl咩

第三,小米本身就係一間賤價手機組裝廠,又冇技術可言,美國真係要封鎖佢,華為咁大間有技術都可以收佢皮,何況小米,唔批高通cpu出口許可證再要求台灣禁止出口,小米三個月收皮都似

唔好忘記,依家美國立緊競爭法,當年封殺華為都要巧立名目,依家要劏個小米真係畫隻龜就得

更何況美國近排舉動加上支共個反制裁法玩到咁,劏小米應該係遲早嘅事

侵侵就肯定奶共
身處絕望與痛苦中嘅人 最需要既係精神上既寄托 同崇拜
奶唔奶唔係重點
重點係佢做到總統入倒果條線丫麻
係唔係奶唔知囉
但藍毛黑一向都係用呢招入侵左再係入面暗中搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞