被steam ban左market?

15 回覆
2 Like 2 Dislike
有無巴打試過無啦啦比steam ban鳩左market?

佢無啦啦SEND個Message來話
MasterCard 對近期內的一筆 Steam 商店交易提出交易爭議。

我尋晚打去card centre問
card centre果邊話係steam果邊hold左無過數

去留言比Steam客服果邊
過左一日都仲未覆
通常呢D情況幾時會有回覆?

同埋EA Fifa21又無啦啦ban鳩我a/c
連UT都無得玩
聯絡左果邊又係無回覆

有無巴打試過?
原來台灣果邊好多人都中左<Steam 商店交易提出交易爭議>
多數人都係6/6 喺steam買過野

但係ea fifa21我又唔知乜野問題
如果真係被hack都只係可以等EA覆.....
其實會唔會係steam果個爭議
令到我fifa比人ban埋?

因為個付款爭議係話mastercard對一筆HKD$200有爭議
而我曾經喺steam用果d錢黎喺csgo開箱
而csgo開箱出黎0既物品喺market賣
賣完就將d錢經steam入fifa21買點數開pack

而我尋晚喺steam收到信同埋 EA收到email
真係R爆頭
ON撚9我6月6日買兩隻game都比佢抽起咗
利伸用debit VISA卡
你唔好彩 6月6日果日交易全球都bug
樓主都6月6?
steam嘅垃圾效率好似請五個65歲做中文CS咁
YUP
搞撚到steam ban左market
ea ban左account

我覺得應該係因為steam搞撚埋我fifa果邊
過左一日兩邊都無覆
可能要再等下
頭先去睇巴哈姆特都好多台灣人中招
如果真係全球交易都有問題
我諗steam應該有撚排搞
突然間醒起果日喺steam買賣都load好耐
平時1-2秒搞掂,果日可能要十幾二十秒先得
嗰日我又唔覺有慢到
不過我隻game差一個成就就100%
而家比steam hold住咗
EA啲CS係廢 唔好咁大期望
yeah全部都返黎啦
樓主EA AC有冇返黎
steam解左封垃圾steam繼續封鳩我
我再send信屌柒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞