香港管理專業協會 HKMA 課程 點睇?

20 回覆
1 Like 8 Dislike
香港管理專業協會 HKMA 課程
HRM 同employment ordinance short course

有無ching 讀過? 覺得點?
見佢上堂時間還好 又唔算讀好長時間 學費都接受到

係咪寫落cv 都有啲7
除咗知識之外,讀嚟為咩?
升做經理?轉做HR?
同其他university合詳辨的course就不錯
睇國際排名。
有D 唔差的
全部課程都唔掂?有啲聽落幾專業下
想問吓如果純粹想有啲認識 打個底咁 都讀得過?
有無介紹?
要上連登問
都知有無認受性啦

你係老細見到
會唔會上forum出post?
搵D國際排名250以內的學校。好似 poly cityu,bu 都差不多。
垃圾
倒返轉咁玩?😱
why don't try master /pg course
你當佢係學店咪得囉,冇期望咪冇傷害囉。
tips
比D時間
search 外國頂級 u 的 online
business related postgrad level degree
eg pg-cert, pg-dip, pg-award
即,有時唔洗成個 degree/master 讀哂

poly u, ivy 本身都有同外國 u 合辦呢類課程.
自己研究下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞