如何convince我女友去剃陰毛⋯

397 回覆
67 Like 912 Dislike
話說我女朋友樣唔差,性格又好好冇脾氣,做愛時也亦好肯配合,真係冇咩挑剔,但係唯一樣就係多毛同大汗,有時真係有D倒餵口。

佢本身「格甩底」D毛好似鮑魚擦咁多咁密,平時剃完都會再生得一樣咁茂盛,去到後來我日日拎佢「格甩底」來笑先偷偷地去做永久脱毛。但下體就冇做因爲怕痛同覺得冇需要。

有時我地做愛既時候一除開條褲時見到成個三角型地帶都係毛真係覺得有D唔開胃,更莫講話用口去奶⋯

再加上佢係一個大汗怪,好易出汗,一出汗格甩底就好大陣臭狐味,想玩D情趣奶吓格甩底都會奶到條俐「鞋」晒同有「苦劫」味,之後成日都冇胃口食嘢⋯

其實汗味我都可以忍,但下體既毛就好希望佢可以剃咗佢,起碼剃一半啊⋯

試過明示暗示佢,但佢就係唔肯,話之前唔知邊到見個post話有人剃晒屁毛後悔,話D毛係有排汗作用⋯再加上果個地方好尷尬同怕痛,所以點講都唔想做脱毛⋯

想問你地有冇D又易接受既辦法去勸我女友脱晒下體既毛?

我女友除左呢樣嘢其他都好好,真係冇晒辦法唔知點算
知足
橋就我諗
女就你屌
無圖點討論
同佢講唔剃就分手
你幫佢咪得
臭閪
唔屌比我屌 毛都食撚曬佢呀我
你試下刨尖自己啲牙 下次奶西嗰陣借啲意咬斷哂佢啲毛
send 呢個post 俾佢睇
話說我女朋友樣唔差,性格又好好冇脾氣,做愛時也亦好肯配合,真係冇咩挑剔。

一係你就強勢d直接霸王硬上弓幫佢剃晒佢,佢知道爽之後就會自動波
一係你就扮可憐,次次做果陣都扮到勁有興致勁有性趣,然後一拉低佢條褲見到d海膽就即刻整個勁抑鬱嘅表情出嚟,再誇張d就抑鬱住咁去奶佢個西,然後一掂到d海膽就即刻扮暈,做多幾次佢就會可憐你
去做彩光 無咁痛
生出黎唔會無哂 但會幼d少d
等佢試下下面光脫脫嘅感覺
包容下啦
唔通佢想你鏟光個頭你又去鏟咩
靚女冇汗臭 應該肥西嚟
買陰蚤
千萬!不要!刮! 你的 肛 毛!!!!

最近我犯下了人生中最大的一個錯誤!!!!

現在把經驗告訴大家,希望大家能從中吸取教訓!!!

這一切都要從我拉便便的問題開始說起!!!

不,你想錯了,實際上,我並沒有便秘!!!

只是在技術上的排便問題而已!!

我的肛毛太長太濃密了,每次拉便便總有一些沾在毛上面!!!

這些殘便粘的很牢,這讓我非常不爽!!!!!!

我必須用紙清理我的肛毛!!!

但這是個技術活!!!

因為看不見我的屁屁,清理肛毛的時候經常會把屁屁其他地方弄髒!!

還有一個方法是用很多紙把整個屁囗股仔細擦一遍!!!!

這樣做的後果是紙用得太多我家馬桶經常會被廁紙堵住!!!!

這個問題困擾我很久!!!!!

經過深思熟慮以後,我想到了一個好點子!!!!

這是的屁囗股的肛毛!!!我的地盤我做主!!!!

為什麼不把肛毛刮了呢????

這樣我的大便不就可以流暢排放了嗎!!!!

我腦子裡不禁浮現出金黃色的啤酒從酒桶裡潺潺流出的美麗景象!!!!!

但後來的事實證明,這是一個非常錯誤的傻B想法!!!

那天晚上,我坐在毛巾上,開始用廉價的一次性剃刀刮我的肛毛!!!!

我要小心翼翼地把屁囗股分開,從屁囗眼到臀部,從內向外刮!!!!

時不時的我還要用毛巾清理刀片上的毛!!!!

還有沾在刀片上面的不明粘液!!

漸漸的,我的屁囗股和屁溝,就像小寶寶那樣光滑細嫩了!!!

終於完成了!!!我放下剃刀,開始檢查我的成果!!!!

哦耶!!!!我整個屁囗股現在就像象牙一般光滑!!!

感覺真是小!!清!!新!!!!

我的煩惱再也沒有了!!!

望著毛巾上剃下來的那堆毛,我欣慰而自豪地地笑了!!!

但我後來才知道,這個世界上的所有事物,都有它存在的原因!!!!!

失去以後才懂得珍惜!!!當刮掉肛毛以後!!!!我才感受到肛毛的寶貴!!!!

刮完肛毛的第二天,是一個陽光明媚的日子!!!

我高高興興地唱著歌兒去上學了!!!

爬了幾個樓梯以後我開始出汗!!!然後覺得有點不對勁!!!!

因為沒有肛毛!!!屁囗股上的汗都留到屁囗眼那裡去了!!!

我下面都濕透了!!!!

走路的時候我的兩瓣屁囗股因為汗液而滑來滑去!!!!

本來我想去廁所弄乾,但是要上課來不及了!!!

只能等它自然晾乾!!!!

沒想到!!!屁囗股晾乾以後,屁囗眼附近卻留下了一層大便一樣殘留物!!

把我的屁股都粘在一起了!!!

最坑爹的是!!!屁囗眼開始癢了!!!

我X!!就好像一萬隻螞蟻在屁股上爬來爬去!!!!

我很想把手伸到褲子裡去抓我的屁股!!!!好好爽一下!!!

但是旁邊人太多!!!我忍住了!!!!

就這樣我一路跑回了宿舍!!!

不幸的是,因為是跑回來的,我又開始出汗了!!!

我的屁股又開始滑來滑去!!!

於是!!!我脫下褲子,拿出了電風扇!!!!

把屁股對準電風扇,準備吹乾!!!

但是!!!當我掰開我的兩瓣屁股以後!!!

從我的胯間!!!猛烈地散發出!!!!

一!!股!!!惡!!!臭!!!

味道散發得很快!!!

附近的狗,馬上開始汪汪狂叫了!!!

我自己最慘了!!!!

大便的惡臭一出來,就被電風扇吹到了我的臉上!!!

我都快吐了!!!

更沒想到的是,掰開沒一會,我的屁股開始流湯了!!!!

我掰著屁股吹著風扇,感受著自己大便味道的風吹拂在臉上!!

心裡湧起了一股淡淡的悲傷!!!!

,看來要這樣過幾個星期了!!!

直到新的肛毛長出來為止!!!我X!!!!

沒過多久,我又發現了肛毛另一個重要的作用!!!

我想要放屁!!!但是放不出來!!!

沒有肛毛以後!!!屁囗眼閉合得很緊!!!就好像真空包裝那樣!!!

就這樣屁放不出來,在我屁股裡竄來竄去!!!

像一隻迷了路的老鼠!!!

更糟糕的還在後面!!

過了幾天!!又粗又硬的肛毛茬長出來了!!!!

想像一下你屁囗眼坐在釘板上的感覺吧!!!!

有時候,我望著窗外沉思,為什麼我不跳下去呢!!!!!

摔成一個肉餅也比受這樣的折磨好得多啊!!!

所以說!!!!

我親愛的朋友們!!!!

千!萬!不!要!刮!肛!毛!啊
我試過話不如用剃鬚刨輕輕剔少少,但話我玩嘢唔俾
就係呢篇死人嘢
我女友係瘦少少肉地得105lb,冇肚腩既女來的
我男朋友同你相反,話有陰毛好性感叫我唔好脫,不過我未識佢之前就join左plan全身脫毛...不過唔係講笑,真係痛㗎。你女朋友怕痛就真係咪搞
想問脱光晒會唔會唔舒服or冇安全感?
你比錢佢做激光做bikini line囉唔洗清哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞