香港小姐2021|一文睇晒首輪報名佳麗 曾志偉加持多位極高質

1001 回覆
36 Like 888 Dislike
好2000年代feel
個個公廁環保袋
得頭幾個見得下
就黎變到玩勇者塔咁款
佢mum知唔知佢匿喺房玩cam?
邊個,爆料
造美人嗰個?
公廁唔緊要,但呢d場合曬個假袋真係比人笑一世
中女選舉
落地獄小姐選舉

CCTVB打手/PR死全家,全家落地獄永世做中國人,係三和不斷輪迴,飲大頭奶粉,毒奶粉,食地溝油,頭髮豉油,蘇丹紅雞蛋,假酒,打假疫苗全身癱瘓,零下30度無水無電屋企被強拆,去邊都水災,浸足幾個月唔死,大霸排洪沖走全家。日日食重金屬,腎衰竭腦閉塞鉛中毒,一生k型,仔女異形,全身上下乜癌都齊,飲工業酒精,食工業鹽。每條公路廿個收費站,年年被收68%稅,睇醫生先吊兩包毒鹽水,再照曬CT後被人偷器官。借財仔租屋俾人呃後瞓街,俾計生委生勾勾打到老婆落仔,呼吸有毒空氣,做個人體空氣清新機。廿四小時返地獄工廠,日日吸二噁英/苯/異氰酸甲酯,全身浸在化學品中,任何投資都被割韭菜,連踩單車一百蚊按金都被呃,行街都俾城管追嚟打,俾公安屈鳩強姦隻豬,要賣心肝脾肺腎賠償,再重組案情要強姦隻豬後拉條智障去打靶,計生委強姦老婆仔女老母家姐細妹,姦到佢哋生三胎,爆武肺大門被焊死,冇水冇電日日得個屎水麵包,樓下火燭變慢煮柒頭,住嘅樓地基不穩,樓房搖晃,傾斜後倒塌,三歲嘅仔要去做童工,九十歲老母要落田。全家再次俾個李剛個仔醉駕撞死後仲要前後轆,死無全屍。俾新疆人問路後就受酷刑,囚禁,承認勾結新疆人後入集中營做奴隸。

CCTVB都俾唔起錢架啦,做狗都做隻低人工嘅狗,你有冇專嚴架,你老母生你落嚟就係要你俾做雞做乞兒更低賤嘅CCTVB打手咩,轉工啦,一樣係做仆街仔,黑警有得收片,強姦打劫,放數販毒,做仆街都做啲搵錢嘅仆街呀,做CCTVB打手,你真係天生鐘意低賤仆街仔咩。你仆街你光榮。你點同啲仔女講你做乜職業,做假新聞搞抹黑支持獨裁打壓人權,支持搞集中營,你有職升咩,分餅仔都分唔到去你到架啦,回頭是岸把,正正經經去做黑警,光明正大為錢做仆街仔咩算囉。
做賊做仆街都俾啲大志做大事,去打劫銀行金舖做黑警,做CCTVB打手等如去老人院搶阿婆生果金。又仆街,又濕鳩,做完仆街都只係改善唔到你生活,點解要選擇繼續做個濕鳩仆街啦,係時候改變自己,認認真真去做個真仆街。
比我一個參加嘅理由!
唔講質素,個個style一樣好悶
關嘉美醫生
支那dna真係好撚易認
我識佢 佢真係好鐘意做演員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞