Bitcoin / crypto 討論區(263)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
閪狗drop to zero未
又話做大
Elon Mtsk係咪着撚左草
幣joy
坑殺哂班牛市傻西啦
依家用緊FTX搭3commas做網格,非常穩定,subscription制,唔似派網係咪都抽0.05%,如果量大玩耐左,Pionex個磨擦耗損都幾大,所以先轉場,玩3commas駁API,stake FTT 賺埋手續費。
https://3commas.io/?c=tc495365
tweet完推高價再走貨
fat
Cls
https://ftx.com/funding

我查返cake個費率,老老實實無可能夠cover
係呀 我之前都係用BitUniverse,超唔穩定,用撚到炆。
派網班人棄左個project,成舊野無人maintain,又冇人support。
直接轉場3commas,開心使用中。
冇入一排幣post又正常返可喜可賀
巴打你用邊個plan?
見佢得最貴個plan 先可以開多過一個gridbot
apple 真係廢架喎
一年plan囉 先50美金,一日網格都賺返,但我都識人一個grid bot夠曬玩,要睇返你自己需求
想請問巴打依個plan 同binance 有冇咩大分別?(除左多d gridbot, 有得set % 外,就咁睇好似差唔多)
穿左37000今日班gel頭撚呢
完lu
[Binance] BTCUSDT position in your USDⓈ-M Futures account has been liquidated as your margin balance was lower than the required maintenance margin. The Mark Price of BTCUSDT was 36720.574835 at the time of liquidation.
你高位LONG?
BTW rip
上上落落穿咗有冇十次
咁short真係阿媽都識玩
某a真係輕鬆達成財務自殺
依2日 d alts 升唔起都幾令人擔心
一年6 舊水美金
試多陣睇下效果先
用幣安比d 手續費都可能多個呢個數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞