viu tv直播6場歐國盃賽事 包括德葡大戰

148 回覆
136 Like 9 Dislike
呢啲到底係乜嘢心態

全世界有幾多地方睇波要似香港咁閪,俾班仆街水你八舊水睇個賽事 ,free幾場出嚟就覺得好好咁 其他地方廢如支那沃門都有全程免費直播,發達國家更加唔使講。唔通剩係得香港個播映權要俾錢買?
澳門外要用VPN
死乞兒
成日都見到440呢個價
到底係邊度有440?

我多年舊客比佢當狗咁撚,一係$880, 一係就自己搵啲非官方渠道買8折定唔知7折既now E pass
只係續約半價買pass
原價都係880
880 可以唔續?
利 舊客 交緊成5,6 百一個月 屌佢老母

呢家都唔知係咪now e 定直情搵link算
續約優惠有半價
唔續咪正價囉
推到佢加呢場
大半年前因為要睇英超已經續左

佢當時已經撚我狗話要每個月加90買垃圾先有得半價買pass, 我連屌佢都廢鳩事,我個plan本身已經係$37X個啲黎
依加先續咁貴
就直情送埋歐國盃比你啦

不過可能依加酒吧餐廳都播唔到波
now 就想cap盡水
點解唔cut台用nowe?
幾時香港變咗講半準決賽
續約無得降返月費 只增唔減先係至撚伏
奥地利對北馬其頓又有幾精彩
我約滿前一日已經係打去終止服務個邊,都諗住不如now E或者其他方法睇算
之後佢開個offer計出黎係舊價仲每個月減到10蚊到我先落疊

個時now E英超pass都已經加到二千幾一季,但係又無左我想睇既discovery channel個啲
我上年9月約滿,佢6月定唔知7月打黎比個加價既offer我話送咩氣炸鍋,我當場氣炸到屌佢老母,之後三個月都無再打黎
now e你可以同朋友 一人夾一半 所以千幾蚊睇一季

講真 我極少睇電視 所以不會再安收費電視台
又係個啲 濕鳩 24 個月 放你6 個月free
交18 個月錢 帳面雖交400
實交3xx 背都背撚到 屌佢老母
你3、4 百 都話
當年太年輕18 年續撚左 為世盃 搞到5 舊 仆街sales
果然VIU做咩都係岩
8舊水睇一個月都大把人爭住撐
仲覺得free幾場係皇恩浩盪
同埋明明係政府強制一定要係免費台播4場
VIU都係送多2場出黎 真係多謝晒

利申 有買nowe & cctvb死全家
$3xx真係好貴 1年就4千幾了
有埋final semifinal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞