Spark 得個16min 好似唔夠喎

28 回覆
1 Like 0 Dislike
官網: http://bit.ly/2rQGxFe
飛行時間:16MIN
信號距離:2KM
飛行速度: 50KM/h
HKD $3,899 起

16min真係夠咩
Dobby drone 差唔多size, 2016 年出既

少左個雲台,少左object avoidance, 少左gesture control

飛行時間9mins
係囉,好驚好快完
Spark市場定位係自拍 想航拍就要買Mavic Pro
mavic pro都係4-5個字左右

Spark可能得10分鐘

有鬼佬做左個review計時
大約11分鍾就叫你back home
佢飛行高度最高可以去幾高?

標4公里 搖控2公里

其實Mavic仲有3X%電嗰陣都已經叫你back home 所以計返都應該有14-5分鐘嘅
前提係大幅度轉向 喺大風地方飛 會用多啲電
利申: Mavic撚

其實Mavic仲有3X%電嗰陣都已經叫你back home 所以計返都應該有14-5分鐘嘅
前提係大幅度轉向 喺大風地方飛 會用多啲電
利申: Mavic撚

其實買左多唔多機會用到
想入坑玩下 考慮緊Spark同Mavic
香港係咪好多地方都唔可以起飛?
Spark 同 bebop2 點揀好

DJI應該好d
你地prefer spark 定 mavic ?

hea 用易用 spark
其他mavic
今日去左銅鑼灣間DJI睇spark
真係好細好輕 3800呢個價真係幾吸引

有現貨咩

有現貨咩

有試玩 不過買就要預訂
除左電 衰冇RAW
你地prefer spark 定 mavic ?

hea 用易用 spark
其他mavic

如果去旅行spark 好似方便好多

DJI應該好d

見到2手bebop好抵買
50kmh
原來成架車咁快 好撚危險
而家訂幾時到貨
好多測試都話無風環境得10-11分鐘
佢主要定位係玩自拍,唔係比你飛遠,去到景點,飛上去自拍,一至兩分鐘落返來,如是者重複5、6次,玩一日,3粒電左右夠做
佢好處係一拎上手就玩得,唔似mavic要反腳,拆雲台架,set一大堆野先起到機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞