乜撚野雷姆 咪又係雞一隻

134 回覆
30 Like 58 Dislike

樓豬已完成日常任務: 擺低粒膠
經驗值+100
樓主再推po死全家+emilia

希望大家可以盡快面對自己內心既真正想法, 雖然你地不時侮辱雷姆,
講好多連神都好難願諒你既言行, 但係純潔既雷姆係唔會因為你地幾句污衊既說話而變髒,
我知道其實你地心底裡, 係喜歡雷姆 的, 只不過你用錯左表達方式
好似D中學生整蠱/串自己鍾意既女仔咁, 其實有好多方法可以去SUPPORT自己鍾意既人,
希望你地可以快D長大

爛臭閪雷姆
爛臭閪雷姆
爛臭閪雷姆

樓豬已完成日常任務: 推POST
經驗值+100
樓主再推po死全家+emilia

希望大家可以盡快面對自己內心既真正想法, 雖然你地不時侮辱雷姆,
講好多連神都好難願諒你既言行, 但係純潔既雷姆係唔會因為你地幾句污衊既說話而變髒,
我知道其實你地心底裡, 係喜歡雷姆 的, 只不過你用錯左表達方式
好似D中學生整蠱/串自己鍾意既女仔咁, 其實有好多方法可以去SUPPORT自己鍾意既人,
希望你地可以快D長大

事但,死我就死我
我代樓主受晒佢作既孽
希望大家之後可以放過emilia依個好女仔

會員美遊絕筆

美遊刀唔識仲好意思上動物台

Emilia就Emilia啦,邊撚個會然美遊呀,冇人識你呀

卡通美遊就識

我對唔住美遊
事但,死我就死我
我代樓主受晒佢作既孽
希望大家之後可以放過emilia依個好女仔

會員美遊絕筆

美遊刀唔識仲好意思上動物台

Emilia就Emilia啦,邊撚個會然美遊呀,冇人識你呀

卡通美遊就識

我對唔住美遊

依頭Emilia嗰頭Sagiri依家又美遊
樓主老母米又係
佢唔係雞
佢係雞係公廁

樓主老母米又係

Emilia唔係雞
emilia係雞係公廁

樓豬已完成日常任務: 擺低粒膠
經驗值+100
夾左盒雷娒figure 點算好

送比我

送比我

巴打唔係要sagari咩?

送比我

俾狗屌過佢都啱,自己諗

送比我

呢個?

送比我

呢個?

有錢買雷姆就好心儲錢買齊啲直葉先啦

送比我

呢個?

G
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞