見到分化post千祈千祈唔好入去駁, 係應該自己開個 post 講你自己想駁佢既嘢, 咁你個標題就會相對多人睇到 #社評

396 回覆
364 Like 29 Dislike
啱,你刷佢個post可能佢都有錢分
up
推上去推上去推上去推上去
而係睇到真實既世界*
所以大家對你認為 正面/想推廣 既標題訊息唔好吝惜嗇你哋既回覆.

大家唔好睇輕對正面標題訊息回覆嘅重要性,哪怕只是一個icon回覆。

因為你喺佢個post(分化post)入面駁佢既話,
咁你駁佢嘅觀點就淨係喺嗰一剎那入呢個post嘅人睇到,但係佢個分化post主題就成日畀其他人睇到。
所以大家對你認為 正面/想推廣 既標題訊息唔好吝惜嗇你哋既回覆.

大家唔好睇輕對正面標題訊息回覆嘅重要性,哪怕只是一個icon回覆。

up
一隻手掌拍唔響, 大家唔好畀隻手掌佢。
加油
同意
Pish
push
大家記住
見到分化 post 千祈千祈千祈 唔好入去駁,
會變咗變相幫個 post 推,
係應該自己開個 post 講你自己想駁佢既嘢,
咁你個 topic(即係你既睇法) 就會相對多人睇到.

因為你喺佢個post(分化post)入面駁佢既話,
咁你駁佢嘅觀點就淨係喺嗰一剎那入呢個post嘅人睇到,但係佢個分化post主題就成日畀其他人睇到。
agger
Pish

又係港豬同鬥黃撚互屌嘅時間
https://lih.kg/2574102
有道理, 無理由比分化post 上水, 明明佢地只係小聲音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞