[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(99) 為連推做返啲嘢!

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
MERRY CHRISTMAS做咩事
屌有片啦

MERRY CHRISTMAS做咩事

傻雍
救命Merry Christmas

竟然冇人po甩
屌有片啦

屌周學年話瞓覺一定要有公仔 好撚cute
[ig][url]https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18700219_466197860382876_1146466744018081614_n.jpg?oh=b59ae4f5628dee097279397c3c9f06da&oe=59ABD50C[/img][/url]

傻雍

點解傻雍個畫風永遠同其他人唔同

佢是咪想扮隻熊

好似係
竟然掂都掂唔下隻熊

傻雍

好得意

隻熊:個個都攬住我點解你唔攬住我
屌我睇咗乜
乜옹성우옹성우Merry Christmas

傻雍

佢是咪想扮隻熊

好似係
竟然掂都掂唔下隻熊

傻雍

好得意

熊仔好孤獨

屌做乜
屌我睇咗乜

笑到收唔到聲 傻雍啊
屌有片啦

[ig]https://holland.pk/750isu1b[/img]
竟然冇人po甩

G持丁田
有片係咪姐係35仲見到佢

被口水淹沒預定

傻雍

佢是咪想扮隻熊

好似係
竟然掂都唔掂下隻熊

傻雍

好得意

熊仔好孤獨

投得咁辛苦竟然同隻熊無身體接觸
仲要一嘢掉埋個袋
屌我睇咗乜

笑到收唔到聲 傻雍啊

我都係
成個傻仔咁
[ig][url]https://holland.pk/750isu1b[/img][/url]
竟然冇人po甩

G持丁田
有片係咪姐係35仲見到佢

點點件衫大到
屌有片啦

被口水淹沒預定

唔好破壞我嘅幻想

傻雍

佢是咪想扮隻熊

好似係
竟然掂都掂唔下隻熊

傻雍

好得意

熊仔好孤獨

隻熊有種那年十八嘅感覺
屌我睇咗乜

笑到收唔到聲 傻雍啊

我都係
成個傻仔咁

佢係咪痴左線

被口水淹沒預定

佢自稱學年真係好鬼得意
由第一階段聽到已經決定改叫佢學年
改極都唔小心叫返豬仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞