試當真有出唔出聲嘅自由,我亦都有呼籲退訂佢嘅自由

191 回覆
620 Like 235 Dislike
多你地班鬥黃師一個唔多啦
放長雙眼睇下 一個星期後仲有幾多sub
真係以為自己係大台
你真係以為連登大撚晒?
太有自信
On9 慳返啲錢捐612好過 課俾啲垃圾youtuber 嘅話拎黎買amc 仲好
無錯, 一野扑柒佢算數
sub 咗通常唔會 unsubscribe,所以班 YouTuber 好囂張
應該係新思維型 中間超人youtuber

我地唔分黃藍
修仔:振興香港電影!(藍紅廣告懶高深鳩片)
Bomba夠有400k啦,咪又係收皮
最緊要係engagement同廣告
屎當真個許賢同蘇致豪根本就係熱狗 熱狗同人講有不表態的自由 係你班on9仔先當熱狗係黃

Soho本身有料唔講
游狗就真係算鳩數啦
牆頭草但又要串柒柒
庇護工場?
試當真本身係撈呢飯起家 盲粉都認佢地啲片係好多政治隱喻
其實如果你地youtube界龍頭肯表態既話
你知唔知個影響力有幾撚大?
好多細channel/ KOL會跟住一齊做 一級食一級 貫穿哂高中低下階層 個傳播能力係可以令全港後生去了解多啲件事
點解班盲粉會覺得無用?
你覺得似咪似低質到 成個小學生咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞