(約戰) NINTENDO SWITCH 街霸2 USF2 出左

16 回覆
0 Like 1 Dislike

街價$290-$315
老老實實sf2 點賣3舊水
老老實實sf2 點賣3舊水

唔知老任想點 ,但上網有得打ranking 幾過癮
太古329
龍珠285 wor
100蚊收sf2
我覺得還可以,capcom今次呢碟冷飯炒得可以。

中文版,可能你話格鬥game打打打就得啦,不過啲對話劇情,仲有說明(都好多下成17版),選單譯晒中文,喺switch缺乏中文game嘅情況下都算幾好。

可以新同舊 聲/畫切換,呢個都啱我,我中意新畫面但唔中意新音效,聽返席席bird極有feel啲。

畫廊模式就有「Sgreet Fighter artwork霸」,二百七十幾頁嘅插畫設定集任你放大縮細慢慢睇,抵啦。

至於個體感mode,我真係一啲興趣都冇。

期待上網對戰中,未有。

講真,雖然07-08左右出過Street fighter 2 HD remix版,但係呢隻USF2係有提升到同加少少誠意嘅,老機迷值得入手。
有得UPDATE 了, 可以打ONLINE !!
其實呢集會唔會好似而家果D 咁, 睇FRAME駁招, 目押果D ?? 成日聽人講, 但唔係好識有冇教學??
定價過高,垃圾唔係SF2,垃圾係CAP(水)COM
太貴。250都可諗吓。玩返P4隻街霸五算
太貴。200都可諗吓。玩返P4隻街霸五算

認同
200左右先買得落手
要過手癮不如打kof98
幾十蚊咋

認同
200左右先買得落手
要過手癮不如打kof98
幾十蚊咋

switch唔買pro掣用返joy-con嘅話,打SF2都有啲勉強,打KOF會死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞