由ios9升做10.3.2 冇晒d相

77 回覆
0 Like 0 Dislike
都係過落電腦或者google photo 安全,又唔洗個個月課金

之前一直都有用pc backup,唔知幾時開始一連電腦backup 就斷線,所以先買icloud

裝返個Google Photo 試下先啦
[quote]都係過落電腦或者google photo 安全,又唔洗個個月課金

之前一直都有用pc backup,唔知幾時開始一連電腦backup 就斷線,所以先買icloud

裝返個Google Photo 試下先啦[/quote都要搵得返d 相先
Make sure the iCloud Photo Library has been enabled. Connect with a stable wifi network and plug to power, wait, done

即係this

一直開住喎
個iCloud Drive係用嚟放文件嗰啲 同埋同mac機桌面同步
相要去返相片/Photo App到睇
如果login多次未即刻見到試下差住電連wifi放佢一晚係到睇下點

相片/photo app 即係

好既我會試下,但其實琴晚更新完都已經連住wifi (同平時一樣),但唔知點解冇backup

即係你homescreen有朵花果個photos入面呀

iCloud Drive唔係拎黎backup, 係好似Google Drive咁放documents果d
個iCloud Drive係用嚟放文件嗰啲 同埋同mac機桌面同步
相要去返相片/Photo App到睇
如果login多次未即刻見到試下差住電連wifi放佢一晚係到睇下點

相片/photo app 即係

好既我會試下,但其實琴晚更新完都已經連住wifi (同平時一樣),但唔知點解冇backup

即係你homescreen有朵花果個photos入面呀

iCloud Drive唔係拎黎backup, 係好似Google Drive咁放documents果d

就係相片app 冇晒d 相

咁如果我想睇返icloud 入面有d 乜要用pc 去icloud.com

定係其實冇得睇,純粹用黎restore 用
設定入面既photos and camera 開番icloud photo library 未呀
設定入面既photos and camera 開番icloud photo library 未呀

即係呢個? 已經開左

但仍然係等待上載手機上有既相

頭先係街連左一陣wifi,都唔覺佢有下載相入手機
想問洗完機從icloud 回復果陣包唔包埋icloud圖庫既相
唔好嚇鳩我
你是nodyy?

搞掂未?
你是nodyy?

搞掂未?

係呀

你就係farmer
唔好嚇鳩我

得鬼閒玩咩

不過頭先屎忽痕開google photo app,發現有部份既相有留底 (好過冇)但係某d 相既右下角有個雲端既icon 但打左斜線
最新消息

無啦啦d 相多出返黎,持續增加中
iphone咁撚麻鳩煩
iphone咁撚麻鳩煩

等d 相出齊晒即刻backup 一次去google photo 先
iphone咁撚麻鳩煩

等d 相出齊晒即刻backup 一次去google photo 先

巴打轉會android啦
iphone咁撚麻鳩煩

由3gs 用到依家

iphone咁撚麻鳩煩

由3gs 用到依家

用左就返唔到轉頭,你會覺得ios個系統好似北韓咁,好撚落後
iphone咁撚麻鳩煩

由3gs 用到依家

用左就返唔到轉頭,你會覺得ios個系統好似北韓咁,好撚落後

無錯,順便unsubscribe 埋apple 50GB,咪撚俾個垃圾賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞