[I/A]モンスト怪物彈珠(台/日)[16] 超獸神際火屬新限

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
你去歷戰咪可以搵翻呢種感覺

值唔值得抽?
唔值..... 抽一兩口搏暗天都OK
隻game 依家個生態, 某獄某轟 ,卡關/想刷 先考慮出手抽
我好多限角都係年中雙屬fest, 年尾全限pool 時抽中
好心你一早買個多石號

不過4個月之後你仲玩緊先算
好想抽爆D石佢
例如隻野cd係12+8
你12-19開都係1階ss黎
20開就係2階,大部份1階同2階既分別係倍率唔同,開弱點威嚇都有機會唔同,到你要深入打隻game(禁獄/大地/轟絕)先去研究呢d
OK
人地做拓荒者 果時26-30一開放就即打 連關卡機制同用咩好打都唔清楚咪要打8-10鐘lo 點同條友睇晒點打再跟住個list砌隊靚隊比
咩post 黎想睇
係咪等項羽出左就話2 take呀
叫佢打玄3同青龍3睇睇先就知真偽,到而家我都係覺得最鳩同最難打
事實係自己死左唔知幾多次先過到 然後扮輕鬆
d語氣完全小學雞黎
好耐冇玩 有冇line tg 群可以入?
啲迫人用5星角既場仲難打過超絕
極運是咪神化進化各當一隻?
淨計極運數嘅話一模一樣都計兩隻
紋章力就一定要唔同名先計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞