八仙嶺 卡碧恆 縱火狂徒 重大事件回顧 - 卡碧仔:真相比你搵到又點?

591 回覆
764 Like 20 Dislike
有次同朋友出街食飯見到佢,朋友玩野係佢面前講左句「卡碧」
你都唔夠我同凱婷壞
你一次過燒唔燒死到兩條人命丫?
兩條 wor
你唔好o係度同我 talk shit la 屌
屌佢老母,食煙放火,累死其他人,信佢老母耶蘇就變成生命鬥士,日鳩日呃錢?
八爪魚冇得飛台灣食水煎包唔緊要,你仲可以食卡碧
仲要個啊sir新婚半年
行山經過救人嘅阿叔因為救唔到個學生而自責自殺,呢個仆街就開心生活
當日參與救人的行山人士譚家發,疑因事件導致精神紊亂(相信是創傷後壓力綜合症),同年7月13日自焚身亡。
有冇詳情 成日都係連登見人屌佢
食煙食到火災都有聽過下
但冇證據 點解個個都話係佢食?
呢單真心慘 睇片話救岀黎一個女學生好似不治 自責自己唔早d到
呢個好撚慘,救人,點止見到個景象一世都發惡夢,搞到自己自殺,仲要用返火!
卡碧恆擺明就殺人兇手啦
祝佢女女未夠16歲比d mk 仔中出搞大肚

佢老婆都唔知咩心態 對住個黑心爛面老公都出哂水比人屌
凱婷都要企開少少至少佳仔level先有資格talk
成班連燈仔網絡欺凌國安拉哂人未
死因庭上面無一個同學直接見到係佢掉個煙頭出黎
件事都係因為早幾年台灣嗰個塵爆
條冚家剷走去台灣
跟住Facebook有個自稱係舊同學嘅人問佢夠唔夠膽話自己當年冇食過煙
跟住先俾人摷返出嚟講
跟住佢好彩去咗美國讀書有左膠照顧

報應係要行動
條仆街死1萬次都唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞