港大教授林大慶:香港人應就只有兩成接種率感到羞恥

241 回覆
35 Like 532 Dislike
戇鳩 香港政府應就強迫 道德綁架 批鬥唔打針既人而感到羞愧 全世界文明都有得比人選擇接唔接種 亦會將所有疫苗 既利害 有效率公報 給市民選擇 如果覺得身體唔岩打針既 政府都會對尊重市民既選擇權利 邊會有呢啲極權式既批鬥出現
係咪共產黨員? 「農業學大寨 工業學大慶」!
接種率最低咪又係清到0
香港人應就林大慶感到羞恥
戴親阿婆底罩都無個好人
五毛:連登仔: 左膠 五毛 block
林大慶對抄襲感到可恥嗎
吓又冇得分關我撚事
支那接種率僅4百分點 鍾南山憂再爆發疫情
https://udn.com/news/story/7331/5359456
熱狗嗰套咪又係咁
跟據林教授講法 支那人應感到羞恥
你等等啦, 啲藍絲為左層樓打緊啦
我都係由「屌票」引申出「屌針」
樓價最高
勞工權益最低
工時最長

好有面啦
日本6%,韓國10%喎
佢抄襲顧值唔係先至叫羞恥咩

第一宗是港大社會醫學系敎授林大慶,涉嫌抄襲同系講師顧植的研究資料。法庭於一九九二年裁定林氏侵犯版權,並在九三年駁回林氏的上訴,期後港大校內專責小組經調查後指林並無抄襲之嫌。

https://sys01.lib.hkbu.edu.hk/bujspa/details_j.php?lang=cht&page=25&psize=12&sort=date_d&syr=1969&eyr=2017&pdf_name=spy_1997_03_27_06_cht.pdf&tab1=text&did=bujspa0008754&tab2=article
日撚日屌鳩香港人,悶唔悶
毒針搵鬼打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞