Kolor真係屌打垃圾Supper

800 回覆
4664 Like 32 Dislike
唔咁寸連登仔會當係mirror 林家謙扮盲
連登應該最忌寸吅屌fans

error poki 懶型屌fans 都比較登偉無限追擊
Kolor世一
你呢啲怨婦個po講緊kolor同supper都可以拎dear jane mirror嚟講
你嘅人生就係得mirror
又冇左個ac了
Michael好撚型
https://www.zukonlineshop.com/kolor-is-live-preorder?page=2

呢個網可以買到Kolor周邊商品
隻Blueray靚到癲 藝術品咁
T-shirt匙扣口罩都好靚
Band仔做到你哋咁以錢擺第一, 理念擺第二
其實你哋真係好撚肉酸
唔好話自己幾鍾意音樂啦
但一隊樂隊要吸引人,點可以係睇呢d,永遠一定係音樂作品既質素行先
樓主你咁嘅post簡直係侮辱緊音樂人同Kolor ....
最弊嘅係睇佢地訪問就知佢地堅持喺d牛角尖度,
如果你話佢無靈魂佢又話你係唔係有聽
話佢乜都用,睇段片都係死牛一邊頸嘅方式回應
串又串唔到point先係敗筆

學樓上話齋寧願佢地直接屌柒d網民好過而家單單打打,band仔嚟講態度已經輸九條街
其實19moment 如果唔係撈唔撚掂都唔會拍片回應你哋
但拍出嚟條片都要串柒柒咁 真係當哂啲fans呼之則來揮之則去咁 大佬依家老奉要撐你架 你唔鍾意嘅咪唔好係香港撈囉 又要串香港人又要乞job 求和解 收皮啦
今日尾場 繼續G持kolor
你唔肯面對
不停雙重標準
講事實就5毛
自己唸下 唔洗覆
我無知,淨係up得出費城實驗、圍城、愚公、時差
唔識咪依家去識
不如問下幾多人識依兩年 19 D 歌啦
今晚先睇
啱呀巴扩,佢哋d歌遲啲俾人封殺都唔出奇
也許好似講南丫海難
會唔會唔係好吉利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞