不要說「京阿尼」;試著說「P.A.WORKS」

146 回覆
9 Like 31 Dislike
連玻璃陰唇都介紹得俾人睇,極度懷疑樓豬假傳教真抹黑

乜Glasslip好失禮咩

臨訓前睇係幾正嘅

ching識食
每晚睇一集,即時消除全日工作疲勞
京阿尼世界第一!!!

咁樣嘅話革命機都係世界第一呀 ching
套紫羅蘭覺得會係吹大左
pa畫風就一年衰過一年
最盛時期係花開個時
套紫羅蘭覺得會係吹大左
pa畫風就一年衰過一年
最盛時期係花開個時

藍字唔agger
紅字agger,因為而家仍然喺最盛時期
套紫羅蘭覺得會係吹大左
pa畫風就一年衰過一年
最盛時期係花開個時

依家真係吹得太大 我估又唔會太伏既
套紫羅蘭覺得會係吹大左
pa畫風就一年衰過一年
最盛時期係花開個時

藍字唔agger

呢套櫻花d畫質係動畫界只係正常水平,
pa應該係要中上水平
京阿尼最近奪sex風已經超越左pa近兩三年水準
套紫羅蘭覺得會係吹大左
pa畫風就一年衰過一年
最盛時期係花開個時

藍字唔agger

pa應該係要中上水平

上低音號真係無敵
套紫羅蘭覺得會係吹大左
pa畫風就一年衰過一年
最盛時期係花開個時

藍字唔agger

pa應該係要中上水平

幾時出過鹹片我唔知嘅
套紫羅蘭覺得會係吹大左
pa畫風就一年衰過一年
最盛時期係花開個時

藍字唔agger

pa應該係要中上水平

上低音號真係無敵

有百合就叫無敵
唔好睇SAKURA QUEST啦,你睇SAKURA TRICK啦
套紫羅蘭覺得會係吹大左
pa畫風就一年衰過一年
最盛時期係花開個時

藍字唔agger

pa應該係要中上水平

上低音號真係無敵

有百合就叫無敵
唔好睇SAKURA QUEST啦,你睇SAKURA TRICK啦

我講緊作畫質量
套紫羅蘭覺得會係吹大左
pa畫風就一年衰過一年
最盛時期係花開個時

藍字唔agger

pa應該係要中上水平

上低音號真係無敵

有百合就叫無敵

我講緊作畫質

P.A.WORKS又唔係A-1 Pictures,我都承認P.A.WORKS做唔到量產型公司嘅
京阿尼?
京阿尼?

講劇場版PA邊套夠聲之形打啊

P.A.WORKS嘅長篇劇場版動畫唔係好多,只有兩套
分別係花開物語同雷頓大冒險
前者先睇電視版,再睇劇場版

P.A.WORKS嘅長篇劇場版動畫唔係好多,只有兩套
分別係花開物語同雷頓大冒險
前者先睇電視版,再睇劇場版

雷頓大冒險
貼gif 或圖可唔可以比埋個名黎
貼gif 或圖可唔可以比埋個名黎

頭Post順序
TARI TARI
Angel Beats!
true tears
花開物語
來自風平浪靜的明日
SAKURA QUEST(今季新番)
請多多支持
tari tari
https://acg.rip/t/167675
花開物語
https://vcb-s.com/archives/1065
補番巴打齊加速
京阿尼作畫質素全行第二左近啦

第一唔係ufo,更加唔會係pa,而係ig

其實pa偷格既情況好嚴重,而京阿尼最屈係將最高原畫數既勝負位,夠膽放響面部特寫,咁代表左京阿尼對人設既掌握同信心,以及對表情變化既理解,係同其他工作室完全唔同層次

其實pa偷格既情況好嚴重,而京阿尼最屈係將最高原畫數既勝負位,夠膽放響面部特寫,咁代表左京阿尼對人設既掌握同信心,以及對表情變化既理解,係同其他工作室完全唔同層次

呢啲咪高質Reply囉
某啲會員淨係識得講邊套垃圾,邊套唔夠邊套揪,但係又俾唔到原因
即使你覺得P.A.WORKS做得唔好,我仍然認為你呢個先係全post最好嘅意見

呢啲咪高質Reply囉
某啲會員淨係識得講邊套垃圾,邊套唔夠邊套揪,但係又俾唔到原因
即使你覺得http://P.A.WORKS做得唔好,我仍然認為你呢個先係全post最好嘅意見

PA就算係打手都特別高質 唔會屌人老母

呢啲咪高質Reply囉
即使你覺得http://P.A.WORKS做得唔好,我仍然認為你呢個先係全post最好嘅意見

PA就算係打手都特別高質 唔會屌人老母

我從來都無爆粗鬧呢到任何一位
相反睇吓某啲低質會員,郁啲就話人on9,完全提供唔到理據
真心假膠難分
https://youtu.be/M60A3_QmUyc

三套初期神作crossover
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞