[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (185)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
團粉會長:啫喱米
最佳保姆
到時聽到會喊
真心嘅 覺得佢心態調節好好, 永遠以「團好 自己就會好」嘅心態去做,始終男團係佢夢想
我都好明果種鍾意一班人並肩作戰嘅感覺
所以我都覺得佢好傷心
牙米由一開始就好想成為男團既成員之一
同埋佢自己本身背景既關係令到佢其實應該係好需要安全感
加上佢性格本身就係咁照顧人同遷就人
未有調較之前佢已經有係訪問講過當咗班仔係好似屋企人咁
呢2年幾3年有咁多誤會都無一個渠道去化解我諗佢應該都好唔開心
仲要陸陸續續有仔出solo拍劇接廣告各有各忙
我諗佢地真係除咗團歌要排舞同on show先會聚得晒12個人錄音都肯定分開錄
想像唔到調較播出黎個時要喊成點
多謝祖祖
feel 到佢肯定嘅語氣
唔係unicorn
但睇到「我夠膽講,12個入面,無人比我更愛MIRROR」
感動到哭𠹌咗
祖祖同牙米都好溫柔
溫柔嘅人先至可以講到寫到啲咁感人嘅說話
真係有鼻酸既感覺
睇完祖祖ig岩岩好播one and all
唔知到時調教會唔會播呢
Mirror 一週年個陣 陳仔都有講過 覺得最易喊係牙米 牙米好重視Mirror 發生啲咩問題 講起mirror 牙米都會緊張到喊
我都係而且篇文令我諗翻起造星個陣佢話一班人入面自己係唔太突出個個 但我好想講 唔止係佢嘅努力同才華 佢性格有幾好我都有留意到 所以唔好咁妄自菲薄
佢呢句野簡直震撼左我個心靈一下 痴情米
佢有幾著緊呢個團大家都有目共睹
牙米真係好好佢真係好愛mirror
好多謝你
佢家庭背景好複雜 靠自己行到呢一步唔容易
同埋好難得band 3中學出嚟冇學壞 仲要性格咁好
呢首歌好難唱牙米真係carry得好好https://youtu.be/8uwwz_XPxmg
//我夠膽講,12個入面,冇人比我更加愛mirror//
一直都最有團魂嘅米媽
米米嘅溫柔唔單止係照顧其他11個仔 仲有默默地凝聚呢個團 打從心底地愛呢個團同呢班隊友
love and caring and charm 係獨一無二嘅李駿傑
feel到佢嗰下好傷心
一直有好多人見到佢啊
下一個出solo 九成九係Jeremy
要預備多幾條毛巾到時睇節目 jojo寫一篇短文都咁催淚
好似已經見到節目有一幕係牙米帶哭腔講冇人比我更加愛mirror
喂啊 到時究竟每集要喊幾多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞