[A/I] Fate Grand Order 繁中版 (122) Attendre et espérer⋯⋯

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
摩根大波啲
只可以話佢呢招用太濫
尼6畫風唔同
冲田都改髮型叫分辨到
呢隻加加減減都唔改真係hea
珍,冇哂抽嘅動力
不過摩根強度都設定得幾高
就好似用特攻範圍換取多20np同團隊能力嘅狂周
定位應該係周回特化版狂周 高難睇落都係狂周贏
肯定取代唔到狂周 特攻範圍差太遠
奶光最慘
同摩根一比好尷尬 特攻範圍差唔多仲輸50np
同埋2.6就出一隻咁嘅強度狂職
咁流傳左好耐2.7冠位狂會有幾勁呢

仆街 睇錯左 原來係自充40NP

係咪茹西教王出錯左
家姐定位係專高難打手+輔助型打手

狂周萬物特攻+主攻手+周回高難都有機會出場
應該50
我CUT完圖 茹西教王佢就改返

岩先睇過下人地分析
寶一自身火力無特攻37182,加雙梅林孔明滿突寶石翁121158

寶一自身火力單特攻55773,加雙梅林孔明滿突寶石翁181487

寶一自身火力雙特攻83660,加雙梅林孔明滿突寶石翁271981

不免拿來和狂周那比一比,狂周是寶一自身火力特攻55939
結論
好似有狂周唔洗抽啦
反正紅卡周回/雙核打法都唔係主流
所以家姐要專高難+特殊殺手
狂周仍然萬能
2年後你唔係真愛都未必抽佢啦
後面仲有隻冠位狂未出變數好多同埋紅卡時代起碼要等3年
無理由藍卡時代1年就收皮
狂周真係無抽錯
其實個寶具同術傻有7成似
好老實講唔係為強度 抽呢隻真係
我懷疑好多野都係術傻靈3改下就係摩根
好聽d講就係姐妹 難聽d講就係好hea
係得個攻擊特效似有心做過下外 其他我講整體有8成似有無問題
你咁樣助長歪風 佢會愈整愈hea
我都係寶2
夠用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞