[瞬間變老] M. Night Shyamalan最新搞作 《Old》預告

43 回覆
9 Like 0 Dislike
Split 無期望咁去睇就覺得幾好 個ending twist 好驚喜
心諗呢鋪掂呀去睇glass就食晒屎
冇回勇過,佢真係一直回緊塘咩信心都冇曬
Glass ok,頂多話佢唔好睇 唔算爛
After earth 同avatar就真係爛到嘔泡
Hulk
https://youtu.be/eB1m-WogYeg

之前睇super bowl條teaser見到有個留言好好笑

“You were six years old this morning” has the emotions and energy as “I did not hit her...Oh hi Mark”
Agree

諗起佢
聽聞今次係漫畫改編
應該會好啲……啩
降世神通笑而不語
咩漫畫
可能我標準低

佢除左after earth 同happening 之外, 其他我都接受到
我覺得Happenings拍人類好似喪屍咁無咗思想然後搵最快嘅方法殺自己個感覺係幾恐怖
但個謎底就確係膠
sandcastle
降世神通拍成咁都接受到?
膠還膠
套嘢嘅message好啱環保撚講嘢
港版預告 都係叫《詭老》
https://youtu.be/37z7DJRql4s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞