宜家聽番YUI 既歌都有d眼濕濕

7 回覆
20 Like 0 Dislike
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO3vk2TP?si=83e49f5ee3fe44fd
中學既女神好鍾意佢既歌 (雖則果陣窮無錢買碟 )
知道YUI會係香港搞演唱會死慳死抵儲到錢去睇佢演唱會
我人生第一次睇演唱會就係去睇YUI
再睇住YUI唔再出歌 再去搞組合 同埋比人搞大個肚再離婚
聽番佢既歌就諗起自己既青春已經過去
YUI把聲真係聽落好舒服
我都有去睇YUI 演唱會 想當年準備考AL,拎埋d 練習去,邊做邊排隊買紀念品,最後等到成本練習做哂都仲未開賣
而家都仲聽緊YUI 啲歌

真係青春回憶
Oh good-bye days~~~~是嗎
仲拖左好耐先開場
好後悔當年冇去聽演唱會.....500幾蚊張食少廿餐都夠Q Q諗住大個負擔度啲再聽已經冇啦
我最近係迷上左LiSA
LiSA真係太正, 只係望一望, 都可以令我扯旗
我每日都係沉迷於LiSA既黑絲.....心裡面慢慢忘記YUI

但係, 有一晚........
我聽番YUI既I remember you ......
我同自己講........我究竟做乜春呀......
點解...........點解.......
呢個世界可以有咁好聽既歌....
係呢一個moment, 我先發覺....我行左歪路
YUI...你聽我講...
我只不個係一時迷失左...
我忘記左你為我地作既歌.......
我對你唔住
不過我宜家覺醒了
所以....
我要同大家講
LiSA....我屌你老母 , 你條臭西分化我同YUI既感情
LiSA, 我同你講, YUI唔係一般既女神
YUI係每個人內心既清泉, 係生命既根源
你呢d靠外表既囡囡, 同YUI係唔可以相提並論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞