中大醫科兩大女神被網民熱烈討論 清純又「仙氣」正過馮盈盈

440 回覆
1738 Like 100 Dislike
原來係你男朋友

你冇睇過醫生?
你去普通科睇病同你鳩up幾句都收你診金幾舊水啦 十分鐘都唔洗
未計專科識開刀嗰班 嗰班仲誇張
Me 2
蘇藹欣南波萬
一個人黎
呃我唔到既
好有星味好正
正好多喎
戇鳩仔
你同佢解釋都曬鳩氣讀得入醫家底有返咁上下 仲要醫生同雞既社會地位差咁遠
根本有啲人就係睇唔過眼人地咩都比佢好 係要作啲野比人顯得自己清高
睇到我孛力走已口左我扯哂旗扯到硬哂想同佢發生關係不停濕吻不停揸波瘋狂奶LIN不停摷西瘋狂奶閪激烈做愛盡情交配日屌夜屌不停抽插屌到啪啪聲中出內射射好射滿絕對受精絕對懷孕母親節快樂!

好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌超勁想同佢埋單配種呀!!!
要鎮靜下
暴大等失業
最友邊咩事
你講到女人好似冇男人屌先係威咁
屌我以為你話圖入面個女仔同馮盈盈撞樣 心諗邊忽似
望真啲先知幅圖嗰兩個女仔唔係同一個人
好可憐 個個係咁judge佢
樣都算
點解全部都咁矮
幾靚女都冇用 都係畀人搶focus
都廢事講樣
但搵nutrition 同medic比
houseman
佢面相算係樂觀豁達嗰類
你唔好諗到條條女都咁膚淺為咗錢咩都做㗎

exactly my pt
我唔明點解咁多人留言or成個mindset都係話娛樂圈/做雞賺錢快啲易啲
唔係人人個世界都淨係得一個錢字㗎
你話後生女想出名反而仲有啲可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞